Напишете дума/думи за търсене

3 неща, които безотказно възбуждат мъжа

Човешката сексуалност е сложна. Дешифрирането на това какво е биологично и какво е социално обусловено, когато става въпрос за задействащи фактори за мъжка възбуда, варира от мъж на мъж.
Въпреки че има значително разнообразие в това, което възбужда мъжете, има някои фактори за мъжката възбуда, които са по-лесни за идентифициране.

Тригерите за мъжка възбуда се състоят от социални, когнитивни, биологични и сензорни сигнали.

Мислите, чувствата и спомените за минали сексуални партньори или сексуална активност, фантазиите, ароматите и някои видове докосвания са храна за възбудата.

Кои са 3-те тригера за мъжката възбуда?

1. Анусът
Много мъже от всякаква сексуална ориентация обичат ануса и перинеума да участват в секса. Анусът има много нервни окончания, което го прави извор на удоволствие за мнозина.

Римингът (близане на ануса) и проникването може да предложи много възбуда.

Някои мъже обичат да стимулират простатната си жлеза. Известна като P-точката, масажирането на простатата през перинеума или ануса може да доведе до еякулация.

2. Ерогенни зони
Това вътрешната страна на китката, вътрешната част на лакътя, шията, вътрешната част на бедрото, задната част на коляното, ребрата, стомаха, подмишниците, пръстите на ръцете, краката и ушите. Те често се оставят извън уравнението на предиграта, докато се обръща повече внимание на оралния секс.

Прекарайте известно време с партньора си и изследвайте тялото му заедно, за да научите кои места предизвикват възбудата му, как той обича да ги стимулира и кои области от тялото му реагират по-малко на докосване.

Може да опитате да подухвате, ближете, смучете или дори малко нежно хапане, за да промените начина си на игра и да видите какво харесва най-много на мъжа в леглото ви.

3. Пенисът
Пенисът е полов орган с много чувствителни точки. Всеки мъж харесва членът му да се стимулира по различен начин. Някои предпочитат по-лек натиск, други по-груб.

Може да опитате комбинация от по-бавни и по-бързи движения, независимо дали ближете, смучете или галите пениса на партньора си.

По време на орална или ръчна стимулация може да включите поглаждане на препуциума или оказване на натиск върху основата на пениса с пръсти, докато използвате устните и езика си върху ствола.

В какъв вид дисфункция може да се сблъскате с мъжката възбуда и какво може да се направи по въпроса?
Сексуалната дисфункция и често срещаните оплаквания при мъжете могат да приемат няколко форми, но има 2, които са най-изявени: еректилна дисфункция и ранна еякулация.

Еректилната дисфункция е способността за получаване или поддържане на ерекция и преждевременна еякулация, която настъпва, когато мъжът свърши по-рано, отколкото той или неговият партньор предпочитат.

За някои мъже забавената еякулация, при която достигането на оргазъм отнема повече време от желаното, може да бъде проблем. Някои мъже изпитват сух оргазъм или ретроградна еякулация, при която при изхвърляне спермата навлиза в пикочния мехур, вместо да напуска тялото.

Има и безброй причини за сексуална дисфункция:
Недостатъчен кръвен поток
Ниски нива на тестостерон
Тревожност, депресия или стрес
Посттравматично стресово разстройство
Ендокринно разстройство
Някои лекарства
Високо кръвно налягане
Диабет
Релационен дистрес
Ниско самочувствие
Употреба и злоупотреба с вещества

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X