Напишете дума/думи за търсене

3 различни вида секс, които дългогодишните двойки е добре да правят

Добрият сексуален живот е от решаващо значение за поддържането на любовта и страстната моногамия в една връзка. Това е като лепилото, което държи всичко заедно.
Сексът освобождава хормоните, които ни карат да се чувстваме добре (тестостерон за мъжете и окситоцин за жените).

Почти всеки от нас е наясно, че сексът почти винаги присъства в мислите на мъжа и той обикновено е „в настроение“ по всяко време, навсякъде и по всякакъв начин.

Но за да може една жена да изгради своето желание и да се наслади напълно на сексуалното изживяване, тя първо трябва да се почувства специална и обичана от партньора си.
Мъжете първо усещат физическо привличане, след това следват емоционалната и умствената връзка. Докато жените трябва да се чувстват свързани психически и емоционално, преди да са готови за среща на телата. Ето защо „Романтиката е от Венера, а сексът е от Марс“.

Помните ли как в началото на отношенията очите ви блестяха и стомахът ви трептеше, когато той влизаше в стаята? Усмихвахте ли се, флиртувахте ли и благодаряхте ли му за всяко малко нещо, за да му покажете колко сте щастливи?

Но когато двойките се установяват заедно и забързаното ежедневие взема превес, нашите приоритети бавно се променят. Ние не прекарваме толкова много качествено време заедно или не се стремим да задоволим нуждите си.

Това, което се случва, е, че мъжете са склонни да забравят чувствата си, а жените са склонни да забравят сексуалното си желание. Въпреки това, когато партньорите дават приоритет на времето, за да си спомнят любовта си и да върнат фокуса към романтиката и секса, връзката може да започне да се подобрява незабавно.

Кои са трите вида секс, които дългогодишните двойки трябва да имат, за да поддържат връзката си силна?

1. Здравословен домашно приготвен секс
Този стил е основата за редовен, здравословен сексуален живот. Обикновено се случва няколко пъти седмично и обикновено отнема около 30 минути. При него „марсианецът” гарантира, че неговата „венерианка” има необходимото време, за да се отпусне, да придобие желание си и да изпита оргазми.

2. Секс за бързо хранене
Въпреки че нездравословната храна не би била добра за нас като редовна диета, тя може да бъде вкусна и понякога се вписва добре в графика.

Същото важи и за куики секса. Тези 3 до 5 минути всеки път, когато той почувства нужда от сексуално освобождаване и тя не е в настроение, са страхотен подарък, който една жена може да даде на партньора си, а пък и тя ще изпита мигновено удовлетворение.


3. Гурме секс
Отдайте се на този стил на секс поне веднъж месечно. Една жена има нужда да бъде спечелена, любимият да е покани на вечеря, да изпита вечеряна и романтиката на първите дни и нощи на връзката.

Спомнете си старата поговорка: "Ако мама не е щастлива, значи никой не е щастлив!"

Разбира се, романтичното бягство за уикенда е прекрасно, но ако парите са малко, изпратете децата при баба или разменете вечери за гледане на деца със съседите.
Ключът към страстната моногамия е да помним и да действаме така, както сме правили секс в началото на отношенията. Когато мъжът предприеме нещо, за да бъде романтичен, и жената реагира с признателност, телата ни освобождават хормоните, които управляват нашите сексуални чувства.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X