Напишете дума/думи за търсене

Какъв тип жена си според Камасутра

В най-известния трактат за любовта - Камасутра, се описват не само многобройните сексуални пози, но се набляга на възможността с използването им да се постигне по-голяма сексуална съвместимост между партньорите. Защото без нея щастието и духовното единство между двамата е невъзможно.

За жалост ние не обръщаме внимани точно на този факт. Вместо това цъкаме и се подсмихваме, докато разглеждаме древни изображения на сексуални пози.

И след като това древно изкуство на любовта е преминало проверката на времето, защо да не се възползваме от него, за да стимулираме любовния си живот.

Ако искате да откриете своя мъж, трябва най-напред да определите вие самата какъв тип жена сте.

Газела

Тялото й е почти момичешко, гърдите й са малки, но добре оформени, бедрата й не са ралефни но са твърди и стегнати. Хапва по малко, обожава секса и размерът на влагалището й не превишава 13 см. Не е много, ще кажат някои, затова пък любовният сок на газелата ухае на лотос.

Кобила

Когато е възбудена, тялото й също излъчва аромат на лотос, а дълбочината на влагалището й достига 18 сантиметра. Тялото й изглежда стройно въпреки пищния бюст и съблазнителните бедра. Кобилата е разговорлива, нежна и изящна. Обожава разкоша и не достига бързо до оргазъм.

Слоница

Отличава се с влагалище с внушителни размери – цели 25 см, както и пищно тяло, огромен бюст, широко лице, пълни ръце и къси крака. Гласът й е плътен и грубоват, а любовният й сок съвсем не е с благоухание на лотос. Обича да похапва и сексуалните контакти не са й приоритет.

Мъжките размери

Зоогрупата на мъжкарите в сантиметри е в пълно съответствие с възможностите на дамите.

Заек

Размерът на половия му член в ерекция изпълва добре 13-те сантиметра на газелата. Невисокият му ръст се компенсира с атлетическо телосложение. Мъжът тип заек притежава мек, отстъпчив характер. Отличителна черта на представителителите на групата на зайците е сладникавият вкус на спермата им.

Бик

Със своите 18 сантиметра, не е трудно да се досетим, че това е идеалният партньор за кобилата. Той е доста як, темпераментен и авантюристично настроен. Винаги е готов да се отдаде на насладите на любовта, а търпението му е достатъчно, за да доведе сдържаната кобила до мощен оргазъм и то не само един.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X