Напишете дума/думи за търсене

Есил Дюран показва „другото си лице”

3 месеца подготовка, 20 подбрани с любов песни, 10 души екип, над 60 минути изключително пеене на живо и 1 артист, който владее сетивата на всички - така изглежда в цифри концертът, който магнетичната Есил Дюран ще изнесе на 29 октомври в пространството на голяма клубна сцена в Студентски град.

С участието й клубът стартира проекта „Другото лице“ - бутикова поредица спектакли с изпълнители от различни жанрове, в които репертоарът е създаден специално за събитието и е коренно различен от музиката, с която масово са познати.


"Другото лице" на Есил Дюран всъщност не е тайна за публиката - афинитетът й към джаза прозира в аранжиментите на песните й, а вокалната й класа й позволяваше с лекота да лавира между образи като Арета Франклин и Лили Иванова в юбилейния десети сезон на шоуто „Като две капки вода“. „Точно такъв концерт отдавна искам да направя – с бенд на живо, с всички обичани мои песни, но в тотално нов аранжимент. С музиката, която движи моя свят извън попфолка“, казва певицата с джаз кръвна група. „Споделям това приключение с изключителни професионалисти в репетиции, които текат в почти казармен режим, защото в сбъдването на една мечта няма място за компромиси! Щастлива съм, че тази музикална приказка ще ни се случи на една от най-големите клубни сцени в София със звук и лайт дизайн на световно ниво.“

В сетлиста на „Другото лице: Есил Дюран“ ще влязат хитове на звездата като „Тази нощ не спим“, „Тя“ и „Само мен обичай“, паралелно с джаз стандарти и световни поп класики. В ексклузивния концерт ще се включат и специални гости, чиито имена на този етап ще бъдат запазени в тайна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X