Напишете дума/думи за търсене

5 неоспорими признака, че сме в рибаунд връзка

Всеки човек се справя с раздялата по различен начин.
Много хора се разсейват с работа, приятели и семейство или каквото би им помогнало да се чувстват заети и да не мислят за разнебитеното си сърце.

Други индивиди бързо завършват процеса на скръб след връзката и почти веднага се връщат в света на срещите – това е известно като рибаунд. Трети пък се впускат в безсмислени връзки или сериозни връзки, но без бъдеще от тяхна страна, за да се справят.

Това обаче невинаги е здравословен подход. Всъщност бързото влизане в сериозна връзка след раздяла е станало толкова обичайно, че вече има име за това: рибаунд връзка.

Първоначално гмуркането в този вид отношения може да изглежда като лек за разбито сърце, но те са токсични, пълни са със съжаление, объркване и несигурност - и смесването на тези неща е пагубно за всички участници.

Четейки това, не се чудите дали сте в такава ситуация и дали всъщност не сте нечий отскок от разбитото му сърце.

Ето 5 неоспорими признака, че сте в рибаунд връзка.

1. Другият е емоционално недостъпен
Първият и най-очевиден начин да разберете дали сте нечий отскок е, ако партньорът ви е емоционално недостъпен. Това означава, че той изпитва трудности както при обсъждането, така и при изразяването на емоциите си.

Това може също така да означава, че му е трудно да приема толкова дълбоки емоции и да се чувства обичан, защото е обвързан с нещо или е бил наранен в миналото. Някой, който е емоционално недостъпен, определено не е готов за връзка.
Така че, ако смятате, че имате връзка с някого, който отговаря на този модел, вие може да сте неговият рибаунд.

2. Постоянно говори за бившата си половинка
Това може да е знак, че не е напълно преодолял емоциите си към него и не е готов да има наистина нова връзка.
Заедно с разговорите за експартньора идва и поддържането на контакт с него. Ако откриете, че вашият мъж непрекъснато говори с някогашната си изгора, това може да е знак, че той всъщност не е ваш.

За съжаление, той може просто да ви използва като отскок от предишните отношения.


3. Връзката се развива твърде бързо
Това може да изглежда като добра идея, но ако вашият партньор е отскоро необвързан, вие сте изложени на по-висок риск да бъдете негов отскок.

Когато някой излезе от връзка, той е склонен бързо да намери нов партньор, за да не се чувства с разбито сърце и сам. Въпреки че това не е задължително да бъде вредно, бързането за започване на нова връзка може да бъде рецепта за катастрофа.

4. Изпраща смесени сигнали
Ако забележите, че вашият мъж се интересува от вас един ден, а на следващия не толкова, тогава това може да е знак, че той гледа на вас като на средство за възстановяване на нараненото му сърце.

Освен това, ако той не комуникира с вас отношенията ви правилно, то вероятно не е толкова ангажиран като вас във връзката.

5. Не сте се срещали с неговите приятели или семейство
Един от най-честите признаци, че той се възстановява от предишна връзка, е, че не познавате никого от любимите му хора. Дами, ако приятелите му не знаят за вас и не сте се запознали със семейството му, значи той не е толкова обвързан, колкото си мислите.

Да ви покани във вътрешния си кръг означава, че той приема връзката сериозно и е готов да ви покаже на онези, които са най-важни за него. Ако реши да скрие вас или връзката ви, може просто да ви сметне за рибаунд.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X