Напишете дума/думи за търсене

Добри ли са рибаунд връзките?

Когато връзката приключи, не малко хора хукват през глава да се срещат с някой нов, чудейки се дали една нова любов няма да излекува разбито сърце им сърце.

Ако търсите връзка за възстановяване, за да коригирате проблемите си, скоро ще разберете защо рибаунд интимните отношения почти винаги се провалят и рядко някога ни дават необходимия завършек и лечение за любовните болежки.

Една връзка започва с толкова много надежда. Когато свърши, може да почувствате, че нещо вътре във вас е умряло.
Започваш да поставяте под съмнение всичко, което сте мислили, че знаете за любовта. Наистина сте се свързали с този човек в началото, а сега всичко свършва. Може ли наистина да се доверите на сърцето си следващия път?

Когато едни отношения приключат, има две различни стратегии, които хората използват, за да се опитат да продължат живота си:

• Слагат стоп на връзките за известно време и се ангажират с въздържание или се фокусират върху запознанства без прикачени очаквания от рода на „докато смъртта ни раздели”.
• Те започват връзка с някого, който се отнася с тях по-добре или по-различно от бившия им.

Вторият вариант често се нарича рибаунд или "отскачаща връзка". Отношенията на отскока рядко продължават, но има начин да се подходите към този вид интимна ангажираност, която води до трайната любов, за която жадувате.

Защо повечето от „възстановителните” връзки се провалят?

Сърцето боли. Няма как да заобиколите това неудобство на любовта. И тъй като повечето хора искат да избегнат болката, те вземат решение, че следващата връзка ще бъде различна от последната.

Често спорихте ли с експартньора си? Тогава най-вероятно ще потърсите някого, с когото е по-лесно да се разбирате.

Бившият ви беше ли емоционално недостъпен? Тогава ще изберете някого, който е по-изразителен и чувствено демонстративен.

Химията помежду ви беше извън всякаква класация, но нямахте нищо общо? Следващия път ще започнете връзка с някого, който прилича повече на вас, дори и да не прехвърчат особени искри.

фИзборът на партньори, различни от бившите ви, за да се избегнат проблемите от миналото, може да ви остави в цикъл „насапунисайте, изплакнете, повторете“.

Може ли новата любов да излекува разбито сърце?
Да, когато израстеш преживяванията, които си имал, и решиш да обичаш отново.

Не може да „създадете“ любов, като се съсредоточите върху това, което не искате. С цялото си старание да избягате от минали наранявания и разочарования, вие мислите, че ще избегнете проблемите, но това, върху което се фокусирате, всъщност ви боде очите.
Сега виждате само хора, които се опитвате да избегнете. За да влошите нещата още повече, най-вероятно няма да успеете да видите идеалния човек за вас.

Когато изберете обратното на това, което не искате, вие се оказвате в „трябва“.

"Би трябвало да бъда с този човек - приятелите и семейството ми го обожават."

"Трябва да се оженя за него, той ще бъде страхотен татко."

"Трябва да му дам възможност, защото сърцето ми винаги ме насочва погрешно."

Междувременно вие се оказвате във връзка, в която няма химия и няма желание да бъдете с отсрещния. Вие не живеете със своята сродна душа - вие живеете със съквартирант.

За съжаление, това не е достатъчно, за да се справите с предизвикателствата, които животът неизбежно ще постави на пътя ви.
Не може да се „уредите” за цял живот с някого, просто няма да издържи.

Не може да създавате от липса.

Разлика във възрастта - любовта е повече от число

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X