Напишете дума/думи за търсене

5 причини да дадем старите си електроуреди на eMAG за по-добро утре

За втора година онлайн ритейлърът ни дава възможност да разчистим у дома и заедно с това да помогнем на природата

Във всеки дом го има онзи шкаф, където складираме вече непотребните уреди. Стар монитор, за който сме изгубили кабелите, таблета на детето, на който батерията пада, докато го включиш, кафе машина или прахосмукачка, които все се каним да занесем на ремонт. Дали ги държим, защото не знаем как да ги рециклираме правилно, или от сантимент, ефектът е един и същ – пазим нещо, което не ни носи нищо освен прах и загуба на пространство.

Сега обаче имаме страхотна възможност не само да се отървем от старите електроуреди, но и да получим ваучер за отстъпка за нови, и то, като заедно с това се погрижим за природата. Става дума за второто издание на кампанията на eMAG „Направи място за по-добро утре“, в която до 13 ноември можем да предадем непотребната вече техника в един от техните шоуруми.

Ето и 5 причини да се включим в кампанията:

1.1. Грижим се за планетата

Уредите, събрани в кампанията, се предават на специализирана организация за оползотворяване на електронно и електрическо оборудване – в предишното издание на кампанията така бяха правилно рециклирани над 7,5 тона стари електроуреди.

1.2. Получаваме ваучер и подарък

При връщането на непотребен уред получаваме ваучер до 50 лв. в зависимост от категорията, който може да се използва на място в шоурума на eMAG или по-късно, поръчвайки онлайн от платформата.

1.3. Разнообразие от уреди, които можем да върнем

Продуктът няма нужда да е закупуван от платформата и имаме възможност да предадем не само стария си лаптоп, настолен компютър и телевизор (ваучер за 50 лв.), а и електроуред за лична грижа (ваучер за 20 лв.), малък домакински електроуред (ваучер за 30 лв.), таблет (ваучер за 20 лв.) или монитор (ваучер за 30 лв.). Тук може да се види пълен списък с продуктите, включени в кампанията.

1.4. Освобождаваме пространство

Винаги е хубаво да изчистим дома си от вещи, които вече не са ни необходими, да извършим т.нар. declutter. По този начин въвеждаме хармония в мястото, което обитаваме, можем по-ясно да преценим от какво наистина се нуждаем и да видим дома си по изцяло нов начин.

1.5. Повдигаме духа

Доказано е, че освобождаването от ненужни вещи не само създава повече пространство, но и повдига самочувствието, намалява риска от алергии и стреса, а и стимулира креативността.

Е, вече знаем как зелената инициатива на eMAG ни помага да направим място за по-добро утре. Можем да се включим в нея в един от трите шоурума на онлайн търговеца в страната – Serdiкa Center (ниво 0) и Paradise Center (ниво -1) в София или Mall Plovdiv (ниво 1) в Пловдив. С пълните правила на кампанията можем да се запознаем тук.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X