Напишете дума/думи за търсене

Ако празничният сезон ви донесе годеж, вижте кои ще са актуалните за 2023 сватбени халки

Търговците на годежни пръстени, както и самата сухата статистика, споделят, че покрай коледните и новогодишните  празници се регистрират най-много предложения за брак. В тази тенденция има известна логика. В края на годината ние, хората, сме свикнали да правим равносметка за изминалите месеци, както и да предприемаме по-мащабни планове за бъдещето. А и празничната атмосфера така да предразполага за любов!

Ето защо съвсем очаквано е още с първите дни на новата 2023 година да започнат и приготовленията за големия ден на новите младоженци. Ако ще правите голяма сватба, горещо препоръчваме да наемете агенция, защото в днешни организирането на подобно събитие е не само трудоемко, но и доста сложно за работещите активни млади хора. Но по повод закупуването на сватбени халки, имаме готово решение за вас. А то е полезен списък с актуалните тенденции за сватбените халки.

Сватбени халки с цветни камъни

Въпреки че диамантът е запазена марка в сватбената бижутерия, още от изминалата 2022 година на почит са и другите видове скъпоценни камъни. Различното през 2023 година се очаква да бъде техният ярък и наситен цвят. Новите тенденции налагат по-разчупени дизайни в сватбените халки. Тази ексцентричност обаче няма да се проявява на ниво форма, а в цветово отношение. Именно камъните ще са доста силно открояващи се с нетрадиционните си нюанси.

Сватбени халки от яркожълто злато

През настоящата 2023-та шеметно ще се завърне жълтото злато, за да отстрани от доминиращата през последните години платина. Според бижутерите този тренд е вид обръщане на погледа назад във времето, откъдето те могат да почерпят вдъхновение за новите си идеи. Актуалните дизайни греят в яркожълто злато, но едновременно с това няма да им липсва и модерен дух, типичен за аксесоарите на ХХI век.

Сватбени халки в ретро Винтидж стил

През 2023 година няма да липсват и двойки, които в най-важният ден на своята споделена любов, ще си разменят класически винтидж сватбени халки. Те са буквално копия на украшения от XIX и XX век, като в повечето случаи са доста богати на орнаменти и елегантни детайли. Ретро линията в бижутерията тази година, между другото, ще се усеща на всяко ниво, а не само в сферата на сватбените халки.

Сватбени халки с усукан дизайн

Те са ни сред любимите попълнения за модерните през 2023 година сватбени халки. Имат изключително интересна визия и впечатляват със закачливата си визия. Представляват буквално плетеница от различни по форма и големина декоративни елементи, които въпреки своя солиден вид, перфектно символизират идеята за хармонията и безкрайността на една истинска любов. Интересното е, че някои от моделите в този стил са или от бяло злато, или от комбинация със сребро.

Сватбени халки с гравирани послания

Персонализираните сватбени халки отдавна са сред най-често предпочитаният избор за младите двойки, вричащи се пред олтара. През 2023 година гравирането с индивидуално послание, текст или определени символи ще продължава да бъде на почит. Според бижутерите това е отличен начин да се сдобиете с едновременно семпли и достатъчно оригинални сватбени халки.

Сватбени халки с масивна форма

Очевидно е, че през 2023 година сватбените халки няма да са онези деликатни и нежни бижута, които бяха актуалните през изминалото десетилетие. Доказателство за това е и новият тренд за масивна и дори тромава форма. Тя наподобява класическите мъжки пръстени от XIX век, предавани от поколение на поколение, но всъщност доста добре изглеждащи и за сватбения ден, особено ако сте по-нестандартна и широко скроена двойка.

За финал напомняме, че ако 2023 година ви донесе сватба, най-важното нещо далеч не са пръстените, които ще си размените, а стоящият до вас човек – единственият и подходящият!

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X