Напишете дума/думи за търсене

Защо Ирина Тенчева готви на живо със стотици жени? (подкаст)

Ирина Тенчева с Анатолий Попов в студиото на “24 часа от живота”

Пети сезон, нова графична опаковка, ново студио, нови рубрики и още по-интересни гости, които ще говорят за важните неща - любов, семейство, здраве, кариера, предателства, приятели. Така стартира днес подкастът “24 часа от живота”.

След дълго отлагане при първия локдаун Ирина Тенчева решава да усъвършенства умението си да прави хляб. В началото публикува в социалните мрежи снимки на храна, после със съпруга си - продуцента Иван Христов, решават да включат камерата и Ирина да готви на живо.

Обратната връзка, която получават, надминава очакванията им и силно я впечатлява. Стотици жени, при това от различни държави, готвят заедно с нея и непрекъснато ѝ пишат да събере в книга всички рецепти. Така се ражда идеята за “Ритуали от моята кухня”.

“Ако има нещо, което обичам истински, това е писаното слово – да го произвеждам и консумирам. Малко се притеснявам, когато някой нарече този кулинарен сборник книга, защото това не е книга. Събрах подбрани стотина рецепти, които за мен са повече от храна”, разказва Тенчева.

Защо според Ирина мултитаскингът е сред най-вредните неща днес, сбъднаха ли се мечтите ѝ от детството, има ли дефиниция за идеално семейство и още - в подкаста “24 часа от живота” в сайта 24chasa.bg и във всичките ни подкаст платформи. Търсете ни на “24 часа podcast”. 

  • Ключови думи:
X