Напишете дума/думи за търсене

10 съвета за срещи със саркастични жени

Има хора, които са саркастични от деня, в който са се родили.
Една приятелка ми сподели, че когато акушерът ударил дупето на новороденото й бебе, тя му казала: „Хей! Поне първо ме покани на вечеря, преди да се сватосваме!“
Съществуват различни типове хора, които рано или късно намират правилния за тях партньор.

По-специален вид са жените, известни с чувството си за сарказъм. За да общувате с тях, се изисква голямо търпение, защото не всеки може са свикне с тяхното остроумие и мъдрости.

За дамите, които се разпознават като саркастични, ми се ще да споделя някои правила. Би било да ги следват, ако искат да имат успешна връзка, която продължава повече от пет минути.

Запомнете, че не е важно да плашите мъжете, поне не и ако търсите някого, с когото да създадете дом.

В края на краищата, не става въпрос за промяна на това, което сте. Става дума за това да бъдете това, което сте, като същевременно правите място за някой нов мъж в живота ви.

1. Знайте, че има тънка граница между сарказма и това да сте кучка
О, има една тънка граница и е толкова лесно за саркастичната дама да я премине. Не забравяйте, че момчетата са привлечени от независими и забавни жени. Те се пазят от заяждаща, жестока, безмилостна вещица.

2. Не бъдете саркастични твърде скоро във връзката
Когато се запознавате с някого на среща на сляпо, най-добре е да не изразявате с думи първото си впечатление. Ако не ви харесва ужасно грозната му оранжева риза, не правете препратки, че прилича на тиква. Няма начин да няма и други дрехи. Просто трябва да дадете шанс ва мъжа да покаже и останалите одежди в гардероба си, преди да го засипе със сарказма си на тема мода. Пък, когато станете достатъчно близки, винаги може да го заведете на пазар.

3. Научете как да приемате комплимент
Ако някой каже, че харесва обеците ви, не му се присмивайте и не говорете глупости от рода, че само подчертават големите ви уши. Ако мъжът, с когото сте на среща, ви направи комплименти, едно просто „благодаря“ ще е достатъчно.

4. Бъдете наясно кога да изключите сарказма
За съжаление, сатирата няма превключвател като на играчките с дистанционно. Трябва да се научите да контролирате своята „дарба“ да се подигравате. Ако мъжът, с когото отскоро се познавате, разкрива душата си пред вас относно проблемите с баща му, не се прозявайте и не му препоръчвайте познат психоаналитик. Фактът, че той се чувства достатъчно удобно, за да ви се довери, вероятно е нещо добро за бъдещите ви отношения, ако си дадете шанс.

5. Бъдете чувствителни, когато му казвате вашите предпочитания
Ако новият ви кавалер донесе вкъщи буци фъстъчено масло вместо предпочитаното от вас немско масло, внимателно го поправете. Драматично да се преструвате, че сте счупили някога зъба с фъстък, да не говорим да му намеквате, че най-вероятно ще трябва да ви плати сметката при зъболекаря, ако се случи отново. Най-малкото е грубо. По-добре обяснете какви са вашите хранителни предпочитания.

6. Реагирайте развълнувано
Ако той ви изненада с абонаментни билети за футбол, но вие ненавиждате топки и терени, не въздишайте и не издухвайте бретона си от лицето си. Това не е най-добрият начин да отговорите на този подарък. Няма да ви убие да сте ентусиазирани от време на време.

7. Скрийте ненавистта си
Нещата във връзката ви се развиват добре и току-що сте се запознали с майка му. Тя се смее като хиена и ясно ви е дала да разберете, че не сте достатъчно добра за сина й. Усмихвайте се и кимайте учтиво, вместо да я наричате с обидни имена и да сте на косъм от това да й забиете ножа за пържоли в окото.

8. Ограничете съобщенията с главни букви до минимум
Може да кажете нещо, без да „крещите” мнението си в текстови
съобщения.

9. Не смесвайте сарказма и емоциите
Да му кажеш колко добре може да видиш намаляващата му линия на косата, докато той е на едно коляно с малка черна кутия с пръстен, не е готино.

10. Кажете му, когато не сте саркастични
Правите толкова много шеги, че е трудно за половинката ви да разбере, когато не се опитвате да бъдете забавни.
Научете се уверено да казвате „В момента говоря сериозно“, когато обсъждате важни проблеми в отношенията си.

Саркастични дами, чувството ви за хумор не е за слаби хора и тези мъже със слаби сърца вероятно не са за вас.

Това е добре. Не променяйте себе си и не се срамувайте от дарбата си на сухо остроумие. Ще намерите някого, който го оценява, а в най-добрия случай ще намерите себеподобна половинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X