Напишете дума/думи за търсене

Наталия Симеонова празнува рожден ден в ефира на подкаста “24 часа от живота”

Наталия Симеонова и Анатолий Попов в студиото на “24 часа от живота”

Мисля, че животът ми би бил пълен и осмислен, ако мога да изрека в края му с чиста съвест към някого: Обичам те, благодаря ти, извинявай. Това си пожелава за рождения си ден днес Наталия Симеонова в подкаста “24 часа от живота”. Тя получи специален подарък - колаж от снимки от различните периоди в живота си. За своите 53 години тв водещата научава, че любовта е по-силна от смъртта дори. “Откакто загубих тате през 2014 г., го нося в сърцето си. По същия начин се чувства и Денис. И двамата му родители са покойници, но близките ни живеят в нас, във всяка наша дума и жест”, казва водещата в подкаста “24 часа от живота”.

На 18 години Наталия Симеонова попада в БНТ, преди това мечтата ѝ е да стане лекар. След като среща химията като ученичка, ѝ се иска да стане поне санитарка, но да ѝ мирише на болница. Години по-късно решава да е актриса, но не успява да мине последния кръг в НАТФИЗ и се отказва завинаги от театъра. Годината е 1988-а, когато тя чува обява по БНР за конкурс в БНТ за младежкото нощно предаване “Формула 5”. Конкурсът се състоя в едно студио в “Орландовци”, в което нямаше нищо освен камери и 500 души кандидати. След третия кръг Хачо Бояджиев събра избраните и ни каза: “Добрата новина е, че конкурсът приключи успешно за вас, лошата е, че конкурсът едва сега започва, разказва популярната тв водеща. Всеки ден ходят на обучение в телевизията, като първо минават през гримьорната. Там всяка сутрин намирали списък с имената на тези, които остават. По време на конкурса Анахид Тачева ѝ предлага да започне работа като говорител по чл. 64 (по заместване) на мястото на Титяна Титянова, но Наталия отказва. 

Колажът от снимки, който тв водещата получи като подарък
Колажът от снимки, който тв водещата получи като подарък

Връща ли се към телевизията, спомените ѝ за Хачо Бояджиев, от кои грешки си взе поука и още от Наталия Симеонова ще чуете днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” - 24chasa.bg, и във всичките ни подкаст платформи. Може да ни намерите вече и във вайбър, където имате възможност да задавате вашите въпроси към гостите.

  • Ключови думи:
X