Напишете дума/думи за търсене

Най-щастливите двойки настройват къщата си на тази идеална температура

Откакто се помня, от ноември до март всяка година, родителите ми винаги са се препирали за температурата вкъщи.
Майка ми обича да я поддържа на 20 градуса, докато баща ми намира 23 градуса за много по-разумна температура.

Може да изглежда тривиално да се спори за такова нещо, но двойките го правят и то повече, отколкото си мислите.
55 процента от хората признават, че спорят за температурата в домовете си, а 35 на 100 казват, че просто не могат да се споразумеят с партньорите си относно идеалната температура.

Мда, на всички ни е ясно, че не е лесно да живееш с някой друг, особено с един от онези хора, на които винаги им е студено.
Средно мъжете предпочитат къщата да е по-хладна, докато жените, които са девет пъти по-склонни да страдат от студени ръце и крака, предпочитат по-топъл дом. Освен това дамите са много по-чувствителни към промените в температурата от мъжете.

Проучвания по темата установяват, че идеалната температура, или по-скоро тази, която продължава да е най-предпочитана от повечето двойки, 22 градуса по Целзий.

Очевидно, ако държите термостата си на този показател, може да се надявате, че ще избегнете спорове за сметката за парното.
Но няма какво да се лъжем, двойките винаги ще намерят за какво да спорят.

От дребни неща като кой е изял последната бисквитка до „големи“ неща като чий ред е да почисти банята, кавгите в една връзка са просто факт.

Но ако може по някакъв начин да ограничите тези спорове, бихте ли? Вероятно.

Така че догодина, когато зимата е на прага на дома ви, постигнете консенсус относно идеалната температура вкъщи. Ако успеете да постигнете компромис, тогава ще си спестите доста от препирните, свързани с това дали ви е топло или студено,

Едва ли на някого му се ще да спори за някаква си домашна температура. По-добре се съревновавайте за последния шоколадов бонбон в кутията, поне това е сладко. Буквално.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X