Напишете дума/думи за търсене

Кои са „Жените на другите“? Отговорът може би знае Георги Връбчев

Няколко силни женски образа се преплитат в новия роман „Жените на другите“ на Георги Връбчев, който излезе от печат в края на април. Яркото присъствие на нежната половина от света превръща книгата в нещо повече от забавна, лятна и стилна история, разказана със завидна доза чувство захумор.

Действието в романа ще ви пренесе на българското Черноморие през лятото, където ще срещнете Тони Кис - финансов експерт на свободна практика, млад, условно „пенсиониран за заслуги“.С вроден нюх към популярния напоследък свят на криптовалутите, но във ваканционно настроение за приключения, той се наслаждава на всяка глътка морски въздух, докато една необичайна ситуация не превръща следващите му дни в криминален сюжет с комични оттенъци.

Тони Кис обича еднакво силно както живота, така и жените, но по онзи особен, джентълменски и старомоден начин, който ги кара да се чувстват желани по всяко време. Мил, тактичен и достатъчно привлекателен, той е мъж мечта за всяка жена в разгара на сезона.

„Когато разказах историята на себе си, още преди да се превърне в забавен роман, с лек, но ангажиращ сюжет, знаех, че искам да разкрия добрите черти,които Тони Кис забелязва в характера на жените, без да подценява нито една от тях. Вярвам, че това предопредели пътя на романа“, казва Георги Връбчев, автор на четири книги и носител на няколко международни награди от престижни литературни конкурси в Италия и Израел.

   „Жените на другите“ е история за взаимна нежност, шумни партита и лукс, криптовалути и акции, предателства и прошка,които разкриват деликатната природа наглавния герой Тони Кис. Той не просто обича жените в момент на интимност и прилив на мъжка енергия, но показва, че цени човешките им достойнства.

Корицата на романа „Жените на другите“ е по дизайн на Фиделия Косева.

писателят Георги Врабчев
снимка: Станислав Геров
писателят Георги Врабчев снимка: Станислав Геров

Георги Връбчев е роден в гр. София, като завършва средно образование в ЕГ „Бертолт Брехт” – гр. Пазарджик, а след това придобива специалност „Право“ в юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”.Работи като нотариус. Автор е на книгите „Някъде...там...някъде”(2008), „Акорди” (2021), „Ерик: Сказание за силата“ (2022). Пише както проза, така и поезия, член е на Съюза на българските писатели. Георги Връбчев е автор на текста за песента „Тервел” от албума „Великите владетели” на група „Епизод“, както и на стихотворението „На Майка България”, включено в италианския поетичен сборник „L'attesa”/„Очакване”, издаден през 2012 година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X