Напишете дума/думи за търсене

Поли Хубавенска среща голямата любов на столичен светофар

Поли Хубавенска и Анатолий Попов в епизод 90 на подкаста “24 часа от живота”. Снимка: Георги Кюрпанов

Певицата Поли Хубавенска, участвала в риалити формата “Фермата”, дебютира на музикалната сцена с известния DJ Стан Колев. Песента им Mantra се нарежда в Бийтпорт топ 40 класацията на Progressive House музиката. Освен у нас, песните ѝ с етновокали се пускат в Англия, Германия, САЩ, Дубай. В YouTube видеоклипът към песента “Зайди, зайди” е гледан над 3 милиона пъти, а сингълът “Майчинко”, в който участва и виртуозният Теодосий Спасов, стига челните места на класациите у нас. “Всеки мой музикален проект е свързан с българския фолклор. От 10 години живея в Англия, но нося България в сърцето си”, казва Хубавенска пред Анатолий Попов в епизод 90 на подкаста “24 часа от живота”.

Преди месец излезе най-новата ѝ песен Light Оf Тhe Sun, в която тя отново вплита фолклор с текст на български и английски език.

Поли заминава за Лондон по любов. Годеникът ѝ живее там от години, но се запознават случайно на столичен светофар. Двамата са учили в едно училище, но никога не са си обръщали сериозно внимание. Макар да дели времето си между София и Лондон, тя не изключва един ден да се върне в родината си за постоянно.

Как и защо решава да участва във “Фермата”, за работата ѝ като фитнес треньор и състезател по бодибилдинг и още от разговора с Поли Хубавенска ще чуете в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи.

  • Ключови думи:
X