Напишете дума/думи за търсене

Яна Борисова и нейните прошепнати тайни за любовта

След невероятния успех на представлението „за любовта…“ Яна Борисова получава огромен брой лични писма от зрители, които споделят емоционалната си необходимост да се връщат отново и отново към думите, които са чули от сцената. Това я навежда на идеята да издаде част от текстовете в отделна книга, която нарича „Няколко текста за любовта“.

Наричат я „най-нежния автор, който разказва за невидимите движения на душата и за всичко онова, което изпитваме, но не може да разкажем“. Докато четете тази книга, ще се вълнувате, ще се смеете с глас, ще си поплачете, ще кимате утвърдително с глава, ще се огледате дали пък някой не ви е следил и затова знае най-големите ви тайни. Когато я затворите, ще усетите, че не сте сами, че не е толкова страшно, защото няма как да се изложиш, когато става дума за любов.


„Няколко текста за любовта“ са монолози, писма и прошепнати тайни, посветени на този огромен, неразгадаем водовъртеж от чувства и усещания, които наричаме любов. И понеже медицината до този момент не даде смислено обяснение, ние, хората, на изкуството продължаваме да опитваме да я разгадаем, разказвайки за нея. Любовта е свързана с оцеляването, с вдъхновението от живеенето, с дишането, с радостта и с концепцията за щастие. И точно по тази причина, колкото и отговора да откриваме, те генерират още толкова нови въпроса“, споделя Яна Борисова за новата си книга.


На 4 август във Варна, където ще се играе представлението “за любовта…”, книгата ще бъде налична за продажба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X