Напишете дума/думи за търсене

Синоптичката Лора Георгиева: Най-трудно се научих да вярвам в себе си (подкаст)

Лора Георгиева и Анатолий Попов в студиото на подкаста “24 часа от живота”

Когато през 2020 г. Лора Георгиева се присъединява към екипа на Нова тв като водеща на прогнозата за времето, е доста скептична.

“Когато реших да се връщам в телевизията след дълга пауза, свързана с отглеждането на дъщеря ми, последното нещо, което съм търсила, е времето. Първоначално категорично отказах, защото винаги съм гледала на тази професия като малко несериозна, но това е моя огромна грешка”, казва синоптичката в подкаста “24 часа от живота”. След като отказва, все пак се явява на кастинг. Ръководството на телевизията обаче решава, че Лора не става за времето, но чудесно би стояла като водеща на новините. Месец по-късно все пак я молят да води прогнозата, но временно.

Лора Георгиева трупа опит в телевизията като спортен репортер и водещ на спортни новини в телевизия МСАТ, след това около 2 години става лице на централната емисия. След като напуска варненската телевизия, Лора е водеща на магазинното предаване “Така го правят жените” в ББТ заедно със Симона Пейчева.

Преди телевизията казанлъчанката слага короната за най-красивата абитуриентка през 2007 година от конкурса “Царица Роза” в родния си град. Като дете Лора била много срамежлива и не смее да говори с никого. С днешна дата иска да научи дъщеря си да бъде човечна и да вярва в себе си.

“Урокът, който най-трудно научих в моя живот, е да повярвам в себе си, да знам коя съм, да знам какво мога и да не се страхувам от нищо. Тя все още е неуверена, защото е много малка, но искам да я науча, че тя може да постигне всичко, което поиска”, споделя водещата.

Кои мечти не успява да сбъдне, с какво не би направила компромис, кое е най-лошото душевно време, ще има ли сняг през уикенда и още от разговора с Лора Георгиева - в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи.

Снимка: Лора Георгиева и Анатолий Попов в студиото на подкаста "24 часа от живота"

  • Ключови думи:
X