Напишете дума/думи за търсене

Мари Константин: Изключително много се гордея, че съм дъщеря на Гала (подкаст)

Мари Константин и Анатолий Попов в студиото на “24 часа от живота”

Мари - дъщерята на Гала, от малка е свикнала да е под светлините на прожекторите заради известната си майка и изобщо не се притеснява от факта, че хората може да я запомнят само заради известната тв водеща.

“Аз се гордея изключително много, че съм дъщерята на Гала. По всичко бих приличала на нея. Хайде не по всичко, защото е една идея по-организирана и стриктна, което е супер. Бих приличала по това на нея, но не твърде много, защото ми се иска да оставя и малко място за магия в живота”, разказва Мари в подкаста “24 часа от живота”.

Като малка иска да бъде зоополицай, лекар, актриса, певица, но завършва “Връзки с обществеността” в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Била приета да следва за пиар и в Италия, но остава тук и изобщо не съжалява.

“За мен този избор е бил правилен, продължавам да взимам от живота това, което ме е накарало да остана. Не мога да си представя в момента да живея някъде другаде.” Имала намерение да се занимава с политически пиар, но днес е на мнение, че политиците имат нужда, но тя не е за това, а и желанието ѝ вече липсва.

Има ли страхове от провалите, каква е формулата на успешния инфлуенсър у нас, как като дете сготвила супа от скакалци и жаби и още от Мари Константин - в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи.

  • Ключови думи:
X