Напишете дума/думи за търсене

Юлиан Вергов ще се снима в "Под прикритие"

Юлиан Вергов

Юлиан Вергов влиза в една от главните роли в новия шести созон на "Под прикритие". Това издаде режисьорът Виктор Божинов на пресконференция за продължението на един от най-успешните сериали у нас. Добрата новина за феновете на криминалната поредица е, че и Михаил Билалов се завръща в сериала. Неговият герой Петър Туджаров-Джаро умря в последния сезон, но сега ще се завърне в историята. 

Сериалът ще бъде сниман през август тази година и най-вероятно ще бъде излъчен догодина след близо 8-годишно прекъсване.  

Част от екипа на новия шести сезон на сериала "Под прикритие"
Част от екипа на новия шести сезон на сериала "Под прикритие"

Друг главен герой, който ще участва и в новия сезон, е на Мариан Вълев - Росен Гацов - Куката. 

Сериалът започва да се излъчва за първи път през април 2011 г. и проследява историята на Мартин - млад полицай, който влиза под прикритие в бандата на най-опасния мафиотски бос в България.

"За нас е особена гордост, че след толкова години успяхме да развием сериала. Безспорно това е най-успешният сериал, милиони зрители изпитват възхищние, наслада, докато го гледат. Съвсем скоро той ще бъде един от първите сериали, излъчени по HBO", каза на пресконференцията генералният директор на БНТ Емил Кошлуков. 

Част от екипа на сериала "Под прикритие" на пресконференция, на която обявяват новия шести сезон.
Част от екипа на сериала "Под прикритие" на пресконференция, на която обявяват новия шести сезон.

Режисьорът Виктор Божинов, че благодарение на сериала, дължи част на успешната си кариера. Шестият сезон го среща ме с хора, с които са създали най-качествените моменти в поредицата. "Сега е гаранция, че това ще носи добрата марка на сериала. Дава гаранция за драматургично качество, мащаб, различен и географски, и всякак. Има нови герои, сюжетни линии", каза Виктор Божинов. Епизодите ще бъдат снимани в София, по Черноморието, както и във Франкфурт и Малта. 

Актьорът Мариан Вълев на пресконференцията за новия сезон  на сериала
Актьорът Мариан Вълев на пресконференцията за новия сезон на сериала

 "Особено щастлив съм, че имам възможност да продължим този сериал, излъчен в повече от 180 територии по света. Успяхме да се съберем по-голямата част от авторите, които сме започнали да правим заедно това нещо. Вълнуващо е. След няколко показни убийства, някои политици казаха, че мутренските години се завръщат. Тогава и "Под прикритие трябва да се завърне", каза режисьорът Димитър Митовски:

Сценаристи на сериала са Борислав Захариев и Ваня Николова, както и журналистът Слави Ангелов. Те издадоха, че ще има нови герои. "Ще има добър баланс между полиция и престъпност, ако няма справедливост в живота, поне да има справедливост на екран", каза Ваня Николова.

Журналистът Слави Ангелов, който беше консултант на всичките пет сезона, в новите епизоди ще бъде сценарист. Той заяви, че макар и сериал, винаги има обществена мисия да показва това, което се случва под повърхността на България. "А там е станало много по-бурно през последните години", каза Ангелов.

Михаил Билалов се завръща в "Под прикритие"
Михаил Билалов се завръща в "Под прикритие"
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X