Напишете дума/думи за търсене

Мама Нинджа мечтае аудиосериалът “Риалити” да се превърне в телевизионен (подкаст)

Мария Пеева и Анатолий Попов в студиото на “24 часа от живота”

Мария Пеева и Анатолий Попов в студиото на "24 часа от живота"

Вероятно познавате Мария Пеева като човека, който стои зад популярния блог “Мама Нинджа”. Има над 130 хил. последователи в социалните мрежи и натрупан опит като преводач на филми и тв сериали. Освен това е автор на стотици разкази и статии, както и на книги за деца и три романа. Майка е на четирима синове, а голямото ѝ семейство се допълва и от чаровни четириноги любимци.

От няколко седмици в платформата на Storytel е достъпен най-новият български аудиосериал “Риалити”, озвучен с гласа на актьора Владимир Михайлов и по сюжет на Мама Нинджа. “Като преводач на филми и телевизионни сериали съм работила със стотици сценарии и използвах натрупания опит за изграждането на сюжета на “Риалити”. При аудиосериала обаче има допълнителни предизвикателства – слушателите не могат да видят героите, но ако им разкажеш за тях достатъчно добре, те могат да си ги представят ясно и дори да ги доизградят със своето въображение. Признавам, че в процеса съм използвала и различни прототипи – някои от тях са популярни личности, други са хора, които познавам отблизо”, разказва Мария Пеева в подкаста “24 часа от живота”, която мечтае един ден аудиосериалът да се превърне в телевизионен и главната роля да изиграе Владимир Михайлов.

Създава блога “Мама Нинджа” на шега. В него с много хумор и мъдрост се разнищват теми, свързани със семейството, родителството и нещата от живота. Идеята идва от големия ѝ син, който по онова време учи за програмист. Дълго време Пеева се чуди за какво да е този блог и събира цялото семейство, за да решат. Темите минават от кулинарен през моден блог, но в крайна сметка измислят да е за забавните неща, които им се случват. Името идва пък от малкия ѝ син, който по онова време я рисува като комиксов герой - нинджа.

За какво се карат най-често жените в блога, как успява да балансира в изцяло мъжкия свят, в който живее, колко са важни първите седем години и още от интересните истории на Мария Пеева - в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи.

  • Ключови думи:
X