Напишете дума/думи за търсене

Юпитер в Близнаци обръща нова страница в живота

В първите часове на 26 май гигантът Юпитер прекрачва дома на знак Близнаци, оставайки гост по неговите земи до 10 юни 2025 г.

Големият добряк сред звездите се свърза с късмета, добрината, увеличението, нарастването, разширението, справедливостта, правдата, големите очаквания, щедростта, преувеличаването, надеждата и щастието. Той е магическата пръчица, която превръща мечтите в реалност и късмета верен спътник във всяко начинание. Той е усмивката на небето, сърцето на звездите и душата на Космоса. Безмерно добър, искрен, по детски наивен и щедър, той е готов да помогне на всеки за всичко.

Под влиянието на знак Близнаци са всички сфери на комуникации, надземен транспорт, логистика, информация, образование, лично развитие, комуникационни умения и личностно развитие.

Неговото предходно гостуване в знак Близнаци се е случвало между 12 юни 2012 година и 26 юни 2013 г. Тогава се представиха иновативни очила с разширена реалност и вградена камера. Пусна се операционната система Windows 8, предостави се интернет достъп до отдалечени и труднодостъпни райони, използвайки балони в стратосферата, постави се началото на нова ера във виртуалната реалност за потребителите. Представиха се първите телефони с пръстов отпечатък. В този период има значителни постижения в културата, като успехите на филмовия бизнес, музикалната индустрия и литературата.

Очаквайте от пътуването на Юпитер в съзвездие Близнаци развитие в автомобилния транспорт, нови информационни платформи, обновяване и иновации в средствата за комуникация и общуване, литературни постижения, медицински открития и модернизация за хората с увреден слух, развитие в сферата на транспорта, логистиката, средното образование и туризма.

На политическата сцена има ползотворна почва за срещи, разговори водене преговори и разбирателство. Силно се надявам през следващата година да има повече разбиране, приемане и договори за мир.

Използвайте времето на гиганта в съзвездие Близнаци за лично развитие, професионално израстване и движение. Бъдете любопитни за всичко ново. Оглеждайте се за нови занимания и хора, с които да имате споделеност. Върнете се към недовършени интелектуални проекти и създайте нови. Светът е отворен да посрещне всяка ваша нова идея и да ви помогне да я развиете.

Сега мисълта по-бързо от всякога ще материализира и ще създава реалност. Бъдете смели да потърсите нови предизвикателства, да заявите себе си, да излезете пред публика, да напишете книга, да организирате обучителен курс и да изберете нова дестинация за пътуване.

Хубав период е да се върнете към недовършено висше образование, да запишете допълнителна специалност, да подновите автомобилния си курс и да развиете знанията си в чужди езици.

Най-много подаръци Юпитер е подготвил за Близнаците, Везните и Водолеите. Те могат да очакват развитие в професионален план и разбирателство в личен. Подправка на дните им ще бъде късметът и лекотата, които ще превръщат всяко желание и цел в сбъдната мечта.

Щастие и обич могат да очакват всички Овни и Лъвове. Те също ще имат подкрепа от звездата за планове и цели.

Телците ще имат щастието да берат плодовете на труда си в последната една година.

Рачетата ще бъдат спокойни и хармонични в дните си. Съветвам ги да бъдат активни в учене и личностно развитие, защото след година ще се радват на големи успехи и сбъднати мечти.

Скорпионите и Козирозите ще бъдат предизвикани от Юпитер да се доказват и да се борят за запазване на постигнатото. Възможно е да имат повече притеснения, отколкото реално е необходимо да се тревожат. Бъдете реалисти и разчитайте на фактите за добър анализ и конкретика.

Юпитер ще излага на предизвикателства всички Деви, Стрелци и Риби.

Стрелците е възможно да се чувстват неразбрани и неподкрепени. Пред тях стои ключова година, в която могат да загърбят стари, досадни и непотребни бизнес и лични отношения. Дава им се възможност за освобождаване от стари модели и форми на живот. Бъдете мъдри в изборите си. Не се сърдете на никого, а градете своята щастлива реалност.

Девите и Рибите ще изпитват трудности и ще се налага да се борят за успеха си. Новите възможности ще изискват от тях отговорност и последователност. Бъдете смели, останете силни и гледайте позитивно на случващото се.

Желая на всички спокоен, хармоничен и градивен период.

С уважение,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X