Напишете дума/думи за търсене

Венера в Телец ще носи любов

На 28-и април планетата на любовта и хармонията Венера с удоволствие и радост, ще започне своето гостува в знак Телец, което ще продължи до 24 май.

Венера е муза, вдъхновение, уют, обич, разбирателство, богатство и разкош. Ще я откриете в аромата на парфюма, цвета на червилото, в усмивката, във вкуса на любимото ястие, в сърцето на щастието, в прегръдката, в годежния пръстен, в съгласието, в душата на богатството и любовните пеперудите в корема. Тя е преживяване, наслада и комфорт.

Домът на знак Телец я очаква и е готов да ѝ позволи да бъде себе си. Под високите му тавани ще намерите огромни прозорци, удобна мебел, вкусна храна, пенливо вино, уют и приятна компания.

Сега Венера има свободата да обича, твори, стопля сърцето си и да жъне финансови успехи.

Очаквайте повече разбирателство, осъществени срещи, споразумения, уредени бизнес въпроси, любовни признания, романтични срещи, подаръци, културни мероприятия, сключени договори и щастливи преживявания.

Между 15-и и 24-ти май Венера преживява топлата компания на Уран и Юпитер. В личен план очаквайте ураган от чувства, емоции, преживявания, нови идеи и вдъхновение. Времето е хубаво за стартиране на бизнес начинания, реализиране на нестандартни идеи, спусък на щури хрумвания и смелост в дълго обмислени проекти.

Късмет, лекота и подкрепа от звездите могат да очакват всички земни знаци – Телец, Дева и Козирог. Вдъхновение, радост и щастие ще берат родените с асцендент Телец и Скорпион.

На усещане за лекота и попътен вятър ще се радват родените под знаците Рак и Риби.

За Овните магазинът за нови възможности е широко отворен. Нека използват тази позиция на Венера да анализират и подредят делата си от последния месец.

Близнаците имат време да се подготвят за големите си успехи след месец. Направете нужните срещи и разговори за да може скоро да берете плодове от труда си.

Везните могат да изпитват безпричинни притеснения и тревоги. Няма реална причина да се чувствате объркани. Използвайте времето за срещи с приятели и занимания с любими неща.

Стрелците ще се радват на спокойствие и лекота в делата. Действайте смело и бъдете уверени в себе си.

Внимателни в действията си и мъдри в решенията си трябва да бъдат родените под знак Скорпион, Лъв и Водолей. Тях съветвам да отложат важните си срещи и решения. Предпочитайте почивката и рутинните занимания.

Бъдете здрави и много щастливи,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X