Напишете дума/думи за търсене

Край на ретроградния Меркурий - Вселената очаква нашите добри мисли и ясна преценка

На 24 април палавникът на зодиака Меркурий забавя ход в обратното си движение и на следващия ден решително сваля ретроградните си окови. В следващите два дни остава тих и обмислящ следващите си закачки по пътя. След 28 април възстановява движението си в знак Овен, оставайки в неговите земи до 9 юни.

Между 24-ти и 28 април планетата изисква от нас търпение, смирение, неангажиране със сериозни срещи и разговори и отлагане на важни ангажименти. В тези дни планетата на комуникациите застива в движението си имаща нужда от почивка, анализ и събиране на силите. Нейното послание към нас е да останем будни в опазване на добрия тон, разбирателството и хармонията на нашата планета.

След 28 април може да се доверите на Меркурий за развитие в делата си, повече срещи, разбирателство и разгръщане на възможности. Може да пристъпите към финализиране на финансови сделки и да облечете в договор партньорските си отношения. Бъдете спокойни за успешни покупки, ремонти и резултати. Зелена светлина имат медицинските процедури, естетическите корекции и пътуванията. Потърсете второ мнение, ако имате сложена диагноза в последния един месец.

До 9 юни Меркурий в Овен ще ни дава бърза мисъл, категорични решения, амбиция, сили и постоянство. Използвайте това време за поставяне на нови цели, които може да подкрепите със смели решения, дръзко присъствие и ясна увереност. Сега Вселената очаква вашите добри мисли, ясна преценка и страст в избори и преживявания.

Овните, Лъвовете и Стрелците могат да очакват разплитане на стари казуси, напредък в преговорите и повече яснота по пътя си. Изпитанията за тях приключиха и вече ги очаква повече светлина, късмет и напредък във всичко. Въпросите бързо ще намират път и ще запълват ребуса на живота им с отговори.

Подреждане и лекота могат да очакват всички Близнаци и Водолеи. При тях комуникацията ще бъде възстановена и гарнирана с приятни преживявания и усмивки.

На спокойствие и попътен вятър в делата могат да разчитат Телците и Рибите.

Девите и Скорпионите лежерно могат да продължат задачите си, без да се притесняват от директното движение на Меркурий. Нищо не може да им попречи да следват целите си и да жънат успехи.

Вихрушка от новини, предизвикателства и нови ангажименти, директното движение на Меркурий ще поднесе на Раците, Везните и Козирозите. Те могат да очакват неудобни въпроси и изискващи компромиси възможности. Съветвам ги да не бързат в изборите си, да оценяват предложенията на живота и да избират, онова, в което намират смисъл.

Успех на всички! Бъдете живи и здрави,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X