Напишете дума/думи за търсене

Слънчево затъмнение и новолуние в Овен

На 8-и април ще се случи първото от началото на годината пълно Слънчево затъмнение, съпроводено с Новолуние в знак Овен. Събитието ще се случи в 21:21 часа, на 19 градуса в знака.

То може да се наблюдава от Съединените американски щати, Мексико и Канада. От България няма да е видимо и няма да засегне територията на страната ни.

Новолунието е прегръдка между Луната и Слънцето, в която всеки човек може да намери разбиране, подкрепа и уют. Двете небесни тела се обединяват за да чуят нашите мечти, желания и цели. Търпеливо да ни изслушат и в пълно съгласие да ни съпроводят по пътя ни.

Сега тяхната среща се случва в компанията на северен кармичен възел (Раху), свързан с нашето емоционално развитие и духовен растеж в този живот. Това новолуние е готово да отвори кармични възможности за реализиране и интегриране в настоящето. Това е възможност да полеем своите корени с вяра, надежда и любов. Да почистим мислите си от страх, неувереност и несигурност. Да изберем светлината, пред мрака. Да се обикнем повече и да се погрижим да бъдем спокойни и щастливи.

На 20 април 2023 г. се случи първото Слънчево затъмнение и Новолуние в знак Овен за последните 18 години. Събитието сега се случва отново, но то е последно за следващите 18 години.

Помислете какво си пожелахте тогава, Какво променихте и какво постигнахте за последната една година. Идващото затъмнение е последна възможност да добавим в живота си качества и желания на знак Овен. Поставете себе си на първо място и изберете да бъдете уверени, борбени, силни и непоколебими. Доверете се на звездите за своето ново начало и бъдете готови да го построите тухла по тухла в настоящето.

Събитието се случва в компанията на ретроградния Меркурий, който е готов за пролетно почистване на мисли, намерения, планове и цели. В същото време ще ни провокира да сме разсеяни, разпилени и объркани. Дайте си повече време и се подгответе предварително.

Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци. Например ако целите кариерно развитие и повишения на работното място ще трябва да намалите свободното си време. Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например: избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания свързани със следните теми:

Повече енергия и жизненост. / Зареждам се с енергия и жизненост.
Успешно ново начало в... / Реализирам нова начало в...
Мотивация и ентусиазъм. / Изпитвам мотивация и ентусиазъм.
Да се съобразявам със себе си във всяка ситуация. / Избирам да ценя себе си.
Да приема лидерството в моя собствен живот. / Приемам да бъда лидер в...
Да мога самостоятелно да вземам решения. / Избирам да взимам своите самостоятелни решения.
Смелост да бъда себе си. / Изпълвам се със смелост да бъда себе си.
Освобождаване от егоизма. / Освобождавам се от егоизма.
Освобождаване от нетърпението си. / Избирам да бъда по-търпелив.

Овен управлява здравето в областите лице, нос, глава и зъби. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

Решавам здравословните си проблеми с...
Намирам правилната информация за мен.
Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените на 8-и и 9-и април, август и декември. Родените на тези дати имат възможност да започнат своето пътуване към цели и мечти.

Родените на 8-и и 9-и, януари, юли и октомври ще се озоват в коловоз от избори и важни решения. Дошло е време да затворят едни врати завинаги и да потърсят нови. Тях съветвам да не взимат прибързани решения и внимателно да правят своите избори.

Успех на всички! Бъдете живи и здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която е на пазара.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X