Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Телец - ревизия на ценностната ни система

В утрото на 20 април Слънцето прекрачва прага в знак Телец и ще остане в неговото царство до 21 май.

Небесното тяло е енергия, живот, светлина и топлина. Неговата небесна разходка всяка година, справедливо в рамките на месец, раздава от своите блага на всеки зодиакален знак. Сега прегръдка от него ще получи гостоприемният и мил Телец, който ще ни напомни за себе си.

Знакът е втори в астрологичното колело, земен и пасивен. Отговаря за нашата ценността система и онова което е важно за нас. Какво ценим и как се отнасяме към вещите си и парите. Сега е моментът да обмислим и ако е необходимо, да ревизираме и поправим отношението си по тези теми. Какво притежаваме в себе си като потенциал? Дали увлечени от темпото на живота, не забравяме за значимите си неща? Какво притежаваме и към какво се стремим? Кои сме? Ценим ли се достатъчно? Щедри ли сме или прекалено много си правим сметка?

След 1 май Слънцето ще има в компанията си Уран и Юпитер. Използвайте това време, за да потърсите нови пътеки, които да ви изведат към повече щастие и лично удовлетворение. Бъдете креативни и се опитайте да пуснете старите си модели на поведение. Имате подкрепа от звездите за късмет и нови възможности.

Собственикът на това Слънце е спокоен, умерен, предпазлив, внимателен, упорит, устойчив и сигурен. Надарен е с безкрайна отдаденост на онова, което прави. Не обича да си нарушава удобството, но пък е незаменим в занимания, които изискват воля и постоянство. Естествено се стреми към комфорт и дори лукс. Чрез този знак се изразява човешкото качество за притежание. Неговите стопани се стремят към създаване на собствени блага, финансова независимост, удобство и лекота.
Притежават вроден усет към обаятелното и умеят да създават уют чрез приготвяне на вкусна храна в романтична атмосфера. От тези хора не търсете бързи решения, светкавични ходове, разхвърляни мисли, необмислени постъпки, рискови начинания и хаос. Те не притежават нищо от изброеното. Техните решения изискват време и обещания за успех. Предпочитат старото пред промените, които носят риск за тяхната сигурност и спокойствие. Нямат нужда да променят и предпочитат с премерени крачки да се движат към целта си.

Най-привилегировани в този период ще са Телците, Козирозите и Девите. Те могат да очакват развитие на идеи, реализиране на планове и успешни сделки.

На прилив на енергия и повече късмет ще се радват хората, родени с асцендент Телец и Скорпион.

Лекота и успех могат да очакват всички Раци и Риби.

За Овните и Близнаците предстои спокоен и хармоничен период.

Търпение и оптимизъм това Слънце ще изиска от Везните и Стрелците. Те трябва да бъдат упорити и последователни в делата си.

В този период с намалени сили и настроение ще бъдат представителите на знаците – Лъв, Скорпион и Водолей. Те трябва повече да почиват и да не се натоварват с допълнителни ангажименти.

Успех на всички! Бъдете живи и здрави,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X