Напишете дума/думи за търсене

Звездните блянове на юни

Ведър и щедър на красота, приближава месец юни. Като портал на лятото, песен на щурците, приказка на дългите дни и танц на Слънцето. Полезно хладен, всеотдайно топъл и пълен с усмивки и радост, юни ни напомня за средата на календарната година, в която имаме нужда от смели планове, надежда и фокус върху собствените ни приоритети. И нека те бъдат добри мисли, обич към нас самите, разбиране към другите и неподправена вяра в душата.

До рамото на ретроградния Плутон, в края на юни се присъединяват още две ретроградни планети. Сатурн ще забави ход след 26 юни и три дни по-късно ще започне обратно движение. Това ще ни даде възможност в продължение на четири месеца и половина да ревизираме и преподредим плановете си.

В края на месеца Нептун ще забави ход и в началото на месец юли ще започне ретроградно движение, продължаващо до 10 декември. Очаквайте месеци за повече усещания, силна интуиция и реализиране на творчески планове.

На 6 юни предстои разкошното новолуние в знак Близнаци. Това ще даде възможност за родените на 5-и, 6-и и 7 февруари, април, юни, август и октомври да сбъднат свои мечти и да си пожелаят щастлива и безоблачна година.

На 22 юни Луната ще застане в точна опозиция на Слънцето и ще реализира пълнолуние в 1 градус в знак Козирог. Това събитие ще засегне родените на 21-ви, 22-ри и 23 март, юни, октомври и декември, като им даде възможност да сложат край на токсични отношения и излишни дейности.

Ето конкретна информация според всяка зодия:

ОВЕН – Овните трябва да бъдат активни до 20 юни. Периодът до тогава им обещава бизнес възможности, запознанства, реализирани срещи и лесни преговори. Късмета ще бъде щедър за родените в първа декада, но умората в последните 10 дни на месеца ще ги помоли за почивка. Родените във втора и трета декада ще се радват на харизматичен, весел и изпълнен с положителни емоции месец.

ТЕЛЕЦ - Телците, могат да очакват активни на новини и развитие дни след 10 юни. До тогава ще е спокойно, някак скучно и еднообразно. След тази дата родените в първа и втора декада могат да очакват раздвижване по стари сделки и успехи в професионален план. Родените в трета декада могат спокойно и с вяра да реализират планове и да правят своите нови избори. Няма какво да засенчи успеха им.

БЛИЗНАЦИ – Близнаците са наградени с щастлив, весел и пълен с чудеса месец. Тяхната цел сега е да подредят мислите си и да степенуват приоритетите си. Всичко останало като с магична пръчица ще се превръща в реалност, а сбъднатите мечти ще дават плод и ще се множат. Пред всички Близнаци се отварят нови възможност, разбирателство в личен план, любов и хармония.

РАК – За Рачетата се очертава безоблачен, спокоен и уютен месец. До 17 юни имат за решаване стари задачи и планове. Нищо няма да и им пречи и времето ще изисква тяхната воля, упоритост и последователност. След 17 юни ги очакват прекрасни преживявания, обич в личен план и разбирателство в бизнеса. Могат да очакват запознанства, финансови постъпления и нови възможности.

ЛЪВ – Пред Лъвчетата стои забавен и пълен с идеи и възможности месец. До 10 юни нищо няма да може да скрие усмивката ви, защото ще имате подкрепа от околните за плановете си, а късмета ще ви бъде верен приятел. След 10 юни облаче ще затъмни плановете на родените в първа и втора декада. Ще се отварят възможности, които ще изискват усилия, воля и постоянство. Родените в трета декада трябва да оглеждат за сродна душа и истинска любов.

ДЕВА – Пред Девите се очертава сложен и изпълнен с предизвикателства месец.Съветвам ги да забавят ход и да ревизират плановете си. Късмета ще им се изплъзва и всичко започнато ще среща трудности. Месецът не е подходящ за нови начинания и изясняване на отношения. Изберете приятни занимания, срещи с приятели и ако е възможно се разнообразявайте с кратки пътувания.

ВЕЗНИ – Вихрушка от добро настроение, прилив на енергия и щастливи възможности ще настигне всички Везни през този месец. Родените в първа декада ще се радват на напредък в делата и отношенията. Родените във втора и трета декада ще се радват на обич, разбирателство и нови бизнес възможности. До 10 юни единствено родените в трета декада могат да изпитват затруднения, които след тази дата ще отминат.

СКОРПИОН – Скорпионите най-накрай в този месец ще си отдъхнат от болести, трудности и предизвикателства. Предстои им по-гостоприемен и лек месец. Няма планети, които да ги подкрепят за нови приключения, но вече и нищо не засенчва светлината на деня им. Този месец е хубав за създаване на нови контакти, обмисляне на нови курсове, четене, писане и развитие на таланти. Наблюдавайте какво ви предлага живота и консервирайте идеи и щастливи спомени.

СТРЕЛЕЦ – Най-сложен и противоречив ще е месеца за Стрелците. Тях съветвам да оставят настрани всичко важно и да изберат лекотата, спокойствието и почивката. Възможно е да се чувствате неразбрани, ядосани, изгубени и объркани в изборите си. Не взимайте важни решения, не влизайте в конфликти и се опитайте да гледате с обичайния ви оптимизъм на случващото се. Подарете си пътуване, почивка и време за мисли и решения, които да реализирате в края на лятото.

КОЗИРОГ – За Козирозите месецът ще бъде по-скучен и рутинен от предходния. До 10 юни е хубаво време да довършите изостаналите си задачи и сложите ред в графика си. След тази дата може да се впуснете в нови предизвикателства, които смело да реализирате до края на есента. Месецът ще ви подхвърля идеи, ще води нови хора в живота ви и ще изисква вашите мъдри избори. Не се тревожете излишно за нищо и бъдете сигурни, че най-доброто предстои.

ВОДОЛЕЙ – Богато меню от радост, късмет и възможности е подготвил месеца за всички Водолеи. Сега морето ще ви е до колене, здравето ви ще е стабилно и любов ще дебне зад ъгъла. Подарък ви е месец юни. Щастливейте през него, берете плодовете на труда си и се доверявайте на късмета във всяко начинание.

РИБИ – За Рибките, предстои сложен и изпълнен с противоречия месец. Съветвам ги да не започват важни проекти, да не встъпват в бизнес партньорства и да внимават на кого се доверят и споделят. Месецът е хубав за почивка, пътувания, споделеност с близки хора и разгръщане на таланти. Не оставяйте дълго време сами и избягвайте изолацията. Ще се справите с тъгата си, ако останете активни навън и близко до природата.

Желая на всички спокоен и щастлив месец,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X