Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Телец - пожелайте си успехи и победи

На 8 май (сряда), в 6:22 часа, ще се случи новолуние в 18 градуса на знак Телец.

Сега Луната и Слънцето са безумно близки, безрезервно искрени и единни в своите мисли, намерения и решения. Като любезни стопани на собствената си любов ни канят всеки месец да бъдем част от техния танц. Отварят широко врати към звездите и ни очакват.

Знак Телец се свързва с комфорта, притежанията, парите, разкоша, лукса, удобството, вкусната храна, здравето, тялото ни, визията ни и насладата. На пръв поглед все материални неща, зад които в действителност стои желанието ни да бъдем щастливи, красиви и успешни.

Това новолуние обаче има друга мисия.

Сега двете светила се сливат и отварят нова страница от списъка за притежания на Телеца. Техният зов ни отвежда там където има духовен растеж, личностно развитие, мистерия, загадка, усещане и интуиция. Животът е преживяване, танго на времето, мозайка от емоции, пъзел от решения и лабиринт от избори. Сега загърбете постигнатото в бизнеса, работата и в дома. Това новолуние има възможност да ви върне спокойствието, личното време, духовното търсене, моментите на покой и сливане с абсолюта.

Казваме, че идваме голи на този свят и си тръгваме само с онова, което сме преживяли, направили и оставили след себе си. Прегърнете времето около 8 май и с обич добавете в душата си безплътно и независещо от нищо щастие, безпричинна усмивка, душевен покой, доброта и чиста обич. Имайте и добавете към имането на Телеца красота, вкус, ухание и любов. Нека е повече свежест, докосване, присъствие, нежност и мир.

В материален план сега е моментът да си пожелаете развитие, израстване, успехи и победи. Често мечтаем за нова работа, професионално израстване и повече доходи, но всеки ден избираме да продължим живота си по стария начин. Чакаме търпеливо деня, в който някой да промени нещо вместо нас. Сякаш това ни устройва, защото ни носи ангажираност, някакви доходи и рутина. Сега е моментът да се огледате, изберете план и да действате. Вселената ще подкрепи всяка ваша инициатива. Вярвайте си! Бъдете уверени и се развивайте. Има безброй начини да промените, това което не ви харесва.

Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова, което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо, от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено, ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци.

Например, ако целите кариерно развитие и повишения на работното място, ще трябва да намалите свободното си време. Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане, могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои.

Например избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, получавам, избирам. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това Новолуние е възможност да реализирате желания свързани със следните теми:

- Увеличение на доходите. / Получавам увеличение на доходите.
- Увереност в собствените си качества. / Изпълвам се с увереност.
- Финансова стабилност. / Реализирам финансова стабилност.
- Нова материални или нематериални придобивки./ Приемам да получа нова (къща, кола, телефон). Изпишете какво точно искате на получите.
- Преживяване на удовлетвореност от живота./Преживявам удовлетворение от живота си.
- Да развивам търпение и постоянство. / Радвам се на развито търпение и постоянство.
- Реализация на занимания, свързани с .../ Реализирам ...
- Умения за изграждане на личните си граници. / Успявам да пазя себе си.
- Изграждане на реална самооценка. / Изграждам реална самооценка.
- Умение да намирам време да се занимавам с любими неща. / - Намирам време за себе си и любимите ми занимания.

Телец управлява здравето в областите гърло, щитовидна жлеза, врат, гласови струни. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

- Решавам здравословните си проблеми с ...
- Намирам правилната информация за мен.
- Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Ден преди и след новолунието нашите сили са изчерпани. Позволете си почивка и не започвайте нищо ново.

Най-големи възможности за реализиране на мечти това Новолуние ще даде на родените на 7-и, 8-и и 9-и януари, май, юли и септември.

Пред родените на 7-и, 8-и и 9-и август, ноември и февруари ще стоят важни избори и възможности за промяна в професионален план.

Успех на всички! Бъдете живи и здрави,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X