Напишете дума/думи за търсене

Меркурий в Телец - неочаквани срещи и вдъхновение

Вечерта на 15 май планетата на комуникациите Меркурий ще навлезе в скъпия дом на знак Телец, оставайки негов гост до 3 юни.

Планетата изразява начина ни на мислене, възприятие, изразяване и свързване с околните чрез всички форми на комуникация.

С пътешествието на Меркурий в земите на знак Телец ще бъдем свидетели на повече стабилност в делата и думите. Ще бъдем по-разумни и ще имаме желанието да обмисляме добре действията си. В новото си положение Меркурий ще говори повече за любовта, хармонията и разбирателството. Ще ни се иска да бъдем по-търпеливи, смирени и приемащи. Информацията ще достига до нас с повече пролетно настроение и усмивки. Целите, които си поставяме сега, ще се радват на силен заряд от желание, мотивация и упоритост да бъдат успешни. Бъдете активни и организирайте важните си срещи. Сега ще бъдете чути, разбрани и подкрепени.

Между 25 май и 1 юни Меркурий има приятелски разговор с щурия и непокорен Уран. Очаквайте в тези дни нови идеи, вдъхновение, неочаквани срещи, смели идеи и дръзки решения.

Гостуването на Меркурий в разкошния дом на Телеца ще донесе успех и напредък на Телците, Девите и Козирозите. Те ще могат да подредят мислите си, да направят успешни срещите си, да пътуват и да сбъдват планове и мечти.

Телците трябва да действат, а Скорпионите да внимават с комуникацията. Скорпионите е възможно да се чувстват неразбрани и объркани между много идеи и липсата на възможности.

Водолеите и Лъвовете също е възможно да не намират необходимата почва за да бъдат чути. Възможни са възпрепятствани планове с пътувания и срещи.

Овните могат да събират плодовете от започнатите дела.

Близнаците съветвам да се подготвят с добра стратегия и планове за бъдещето си.

Раците и Рибите могат да очакват раздвижване в делата и добри новини.

Везните ще се радват на динамика и хармония.

Стрелците трябва да внимават при работа с документи и да очакват нови възможности.

Успех на всички!

Бъдете живи и здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се
срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез официалния й сайт.

Повече информация за Луната, Слънцето, всички новолуния, пълнолуния, лунни дни, методи за изчистване на дома с различните стихии и тайните на Луната и здравето ни, може да намерите в книгата й „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", която се предлага във всички големи книжарници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X