Напишете дума/думи за търсене

Как да дешифрираме стила на общуване на мъж благодарение на малкия му пръст

Въпреки че мъжете са известни като трудни за общуване или с липса на същите социални умения като жените, това не е вярно.

Ако се опитвате да общувате ефективно с мъжа, когото обичате, и изпитвате трудности, това не означава, че сте обречени на живот, в който никога не се разбирате. Това може просто да означава, че все още не знаете как да разговаряте един с друг.
Това може да се промени. Може да научите предпочитания стил на общуване на вашия партньор, като погледнете линиите на дланите и ръцете му.
Но какво точно може да ви каже най-малката част от ръката? Да питаме кутрето.

1. Дължината на неговото кутре
Когато става въпрос за този пръст, дължината е важна, защото ви казва от колко информация има нужда той. Ако този пръст е по-къс, мъжът до вас вероятно няма да има нужда от много говорене и предпочита да извлече своите заключения и идеи от това, което сте му дали.

Може дори да е по-мълчалив, предпочитайки да слуша и да се включва само когато има какво да каже.
Ако обаче е по-дълго, това означава, че той вероятно ще бъде много по-приказлив. Ще задава много въпроси, ще се нуждае от много информация и ще търси подробности. Той ще се нуждае от повече информация и обяснение по време на дискусии, за да избегне объркване.

2. Кутрето се извива навън
В идеалния случай малкият пръст би бил прав, но има много фактори, като травма, стрес и големи събития в живота, които могат да повлияят на ръцете и да повлияят на формата им. Ако малкият пръст на вашия мъж е извит навън, далеч от другите пръсти, той може да е склонен да преувеличава. Това обаче може също така да показва, че той е разказвач или обича да запълва времето си с разговори.

3. Малкият му пръст се извива навътре
Всеки път, когато пръстът на Меркурий се извива към другите пръсти, това може да означава, че той има какво да крие или може би че държи на собствените си съвети. Мъж, чийто малък пръст е извит в тази посока, е по-вероятно да има проблеми с доверието - независимо дали с вас или с други хора. Може дори да е манипулативен. Ако пръстът му е изкривен или огънат навътре, той може да е откровен лъжец и ще трябва да приемете думите му със зрънце недоверие.

Той може да има проблеми да ви каже истината или защото е нервен да се доверява на хората , или защото е преживял травма , която го е накарала да повярва, че не може да се довери на другите.

4. Кутрето стърчи далеч от другите
Когато малкият пръст на партньора ви сочи право настрани от другите пръсти, това е сладка малка странност, която показва точно това - странност. Този мъж е малко чудат и като цяло е по-отворен към необичайните неща в живота. Вероятно той ще споделя странни неща, може би дори ще ви помогне да развиете нова гледна точка към дадена ситуация, за която иначе никога не бихте помислили.

5. Фалангите са големи или малки
Горната фаланга или зоната, където са ноктите, представлява умственото или духовното царство, средните зони се считат за „практическото" царство, а долната зона представлява физическото.

Ако неговите горни (ментални) фаланги са по-големи, вашият мъж вероятно е по-скоро „идеен" човек. Той не е непременно добър в следването на концепциите или мислите, които има, но е искрен, когато ги споделя. Той е мечтател и бленува за големи неща, но понякога може да заседне в главата си и да се потопи в мисли, вместо да сподели всички тези идеи с вас.
Може да се наложи да го насърчите да говори малко по-често или да го приземите повече в реалността, когато започне твърде много да фантазира.

Ако неговата средна (практическа) зона е по-голяма, той е по-вероятно да бъде добър преговарящ. Добре борави с вербалната комуникация, може би дори е страхотен събеседник.
Той е по-наясно как да поддържа приливите и отливите на разговора, така че е малко вероятно да ви остави да се чувствате сякаш трябва да изтръгнете информация от него, или че не може да го накарате да спре да говори.

Той е практичен, което означава, че ще бъде по-приземен и реалистичен в диалога си с вас. Най-вероятно ще предложи полезни съвети, където може, и ще ви насочи към практически решения, когато дойдете при него с проблем.

Ако неговата долна (физическа) зона е по-голяма, вашият мъж е по-чувствен човек. Ще жадува физическа привързаност и докосване и ще обича да бъде близо до вас. Той говори повече с действия, отколкото с думи, но това не означава, че няма да ви казва и сладки неща.

Мъжете с по-голяма физическа зона може да изглеждат докачливи. Те обичат да са в контакт с този, когото обичат, а присъствието и докосването са голяма част от стила им на общуване.

Дори и да не ви казва често колко много означавате за него или колко много ви обича, обърнете внимание на езика на тялото му, защото той вероятно изразява чувствата му. Когато ви докосва и целува, гушка ви и просто се наслаждава да е близо до вас, това е начинът, по който той общува с вас.

По същия начин вероятно ще можете да видите стрес или напрежение в това как реагира. Той може да не крещи, когато е разстроен, но ще се оттегли физически, докато не се почувства в безопасност да изрази отново себе си.


В изкуството на четенето на ръка и длан може да откриете повече за личността и комуникационните нужди на даден човек без много усилия. Гледането на един-единствен пръст на ръката може да ви каже как един мъж съобщава своите нужди - и дали е честен, достоен за доверие или манипулативен. Този единствен пръст е кутрето.

В ръцете комуникацията се оценява в малкия пръст, известен с астрологичното си обозначение Меркурий. В римската митология Меркурий е богът на комуникацията. В гръцката митология същото това божество се нарича Хермес, когото разпознаваме като „пратеника" на боговете. Част от техните аспекти са писането, езикът и комуникацията, поради което малкият пръст е важна и често пренебрегвана част от ръката.

Има толкова много различни начини, по които хората във взаимоотношения общуват. За да разберете по-добре как вашият мъж може да комуникира, погледнете ръцете му. Когато разберете по-добре как да говорите неговия език, споровете и скандалите може да останат в миналото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X