Напишете дума/думи за търсене

Фактори, които правят секса болезнен

Любовта боли, буквално. Не само сърдечно. Плътта също страда, охлузена от сласт. Дишаща едва с ожулените си колене.

Хриптяща с кървящ нос и натежала от цицини.

Любовта не само боли, но понякога може да е по-опасна от крак на нестинар в близост до найлон.

Жената-котка?! Не, котаракът с нокти

На тези от вас, които са горди собственици на сладки мъркащи писани, сигурно не е чужда играта на любимците им с всичко мърдащо се в пространството около тях. Да, бихте могли и да сте късметлия, притежаващ твърде тлъста и твърде мързелива котка, която няма да има никакво желание да се мята върху вас и партньора ви по време на секс, но това е по-щедро и от шестица от европейското тото.

Котките може и да не са най-големите пазачи на реда в дома, но за сметка на това се мятат като тигри стане ли дума за стопаните им. През техния 200-градусов взор те ни виждат не като хора изпаднали в интимен транс, а като човеци, борещи се за последната си глътка въздух. И нищо не е в състояние да препъне самоотвержения им скок, с който се хвърлят да ни спасят от насилника, забивайки ноктите си на доста болезнено неподходящи места.

Очи като понички

За тези от вас, които нямат котка, не се чувствайте дискриминирани. Имате очи. И този орган е една от потърпевшите части на секса. Изричали сте думите „Изхвръкнаха ми очите”, нали? Е, нещо подобно се случва при прекалено наситен оргазъм. По време на кулминирането кръвното налягане може да се увеличи драстично, което пък ще сбъдне една от заешките ви мечти, сдобивайки ви с червени очи благодарение на пръснатите кръвоносни съдове.

Безопасно капково напояване

Бъдете особено внимателни със заместителите на лубриканти, които сте решили да използвате от немай-къде.

Ако ви е срам да си купите фармацевтична любовна смазка, за нищо на света не следвайте примера на австралийска девойка, която прибягнала до нитроглицеринов гел за мазане на баба й, защото не й достигала влагалищна влага. Не само че с партньора й не стигнали до оргазъм, ами свършили на пода припаднали. Нитроглицеринът има съдоразширяващо действие, което води до рязко понижаване на кръвното и до това да получите първа помощ уста в уста от баба си.

Секс по време на „здрач”

А за тези, които трудно озаптяват зъбите и смукателния си рефлекс, помъчете се. Смучките може и да са част понякога от любовната игра, но може да се окажат почти смъртоносни. Жена от Нова Зеландия получила микроинфаркт благодарение на чудовищната смучка, която съпругът й направил по време на секс. Засмукването било толкова силно, че образувало тромб в областта на врата, който се спуснал към сърцето. Когато дошли лекарите, лявата ръка на новозеландката била парализирана. Освен ако не сте вампир, не правете това вкъщи.

Нека късметът и мъдростта по време на секс бъде с вас!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X