Напишете дума/думи за търсене

Хвани ме, ако можеш! Кои приложения помагат на изневярата?

Говорейки си толкова сладко за изневярата и за случването й във време на виртуален бум, попаднах на проучване на един международен сайт, предлагащ алтернатива на сериозните отношения, без значение дали са брак, съвместно съжителство или дългогодишна връзка.

Оказа се, че 45 процента от клиентите на тази уебстраница изневеряват, защото техните половинки обръщат повече внимание на телефоните си, отколкото на тях. Та веднага се сетих за народната мъдрост за камъните и градината. Като смартфоните са виновни за прелюбодейство, тогава защо да не ги използваме, за да заличим приказно добре следите си на любовчии.

Call And Text Eraser, известно и като CATE, е приложение, което ви позволява да комуникирате интимно с втория си любим. То скрива обажданията, филтрира флиртаджийските съобщения и позволява бързо изтриване на цялото съдържание, ако се наложи да действате мълниеносно. Предлага се за ползвателите на платформата Android на цена 4,99 долара.

TigerText изтрива похотливите съобщения след известно време. Ако силната ви половинка непрекъснато изисква от вас да прекарвате телефона си през ревнивото му ОТК, то това приложение ще ви спаси от доста неудобни моменти. Само трябва да нагласите времевите граници, в които искате издайническите sms-и да пребивават на бял свят. Безплатното приложение за Android и iOS. Invisible Text действа по същия начин, но добавя и екстрата за саморазрушаване на sms-и, ако не са прочетени. И възможността да отмените съобщение, което сте изпратили, но съжалявате за това. Последното става само в случаите, когато то все още не е прочетено от получателя. Безплатно е за iOS.

Snapchat е доста удобен начин да изпратите голи снимки. Дава чудесната възможност да се покажете на фото, както майка ви е родила, но без неудобството прелестите ви да бъдат разпространени по веригата. В момента, в който дигиталният нудизъм се види от получателя, снимката се разрушава. Безплатно приложение за Android и iOS.

SlyDial е задължителен атрибут, ако искате да изглежда, че се опитвате да се свържете с официалния си партньор, без наистина да го правите. Удобно приложение за моментите, в които искате да спечелите време. SlyDial ви свързва директно с гласовата поща, създавайки илюзията, че сте се потрудили да върнете обаждане, но в същото време на воля може да обвинявате гадното покритие или скапания телефон. Предлага се за платформите iOS, Windows, Android и BlackBerry.

От другата страна на възглавницата

FlexiSpy ви позволява да се сдобиете с доказателства, ако мислите, че половинката не ви е съвсем вярна. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате това приложение на смартфона на партньора си. Да, малко сложничко, но ако успеете, ще може да слушате разговорите му, да засичате къде се намира, да четете съобщенията, да хвърляте по един поглед на имейла. Позволява ви и да превърнете телефона в подслушващ „бръмбар”, който със сигурност ще ви донася доста старателно какво се случва в дома му, ако все още не живеете под един покрив. Предлага се за платформи iPhone, Android, BlackBerry и Windows, но определено не е евтино. Може да свалите базовата версия за 134 долара на година. Ако искате версията с още повече екстри, ще трябва да се разделите с 314 долара за едно лето Господне.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X