Напишете дума/думи за търсене

Мъжът е мъж, когато е на път

Има причини да пътуваме с любимия, преди да се омъжим за него, дори и да живеем заедно. Пътешествията ни предоставят опит и сценарии, в които със сигурност няма участвате, ако си стоите с пантофи в хола. Преди да хукнете на някъде с партньора, няма как да знаете какъв е той извън зоната си на комфорт. Нямате как би реагирал на нови ситуации, как би се отнесъл към хора, които са различни от него, или какво би направил, ако нещо смути съществото му. Пътуването заедно може да бъде истински тест на това колко добър би бил бракът ви.

Извън комфортната зона
Изберете място, където нито един от двама ви не е бил. Идете някъде, където нито храната ви е позната, нито хората, нито културата. Това ще ви научи как да се справяте заедно, без да разчитате на трети страни да ви помогнат. Ще ви покаже доколко сте устойчиви на предизвикателства.

Вади най-лошото у него
Понякога ваканциите вадят най-доброто от нас, друг път обаче ни превръщат в тотални чудовища. Двойките имат склонност да малко по-чувствителни на път, заради стреса или заради вълнението, което изпитват. Обърнете внимание дали той налага своите желания за разглеждане на забележителности или за посещението на този или онзи ресторант. Ако успеете да напаснете туристическите си желания, въпреки различията, които със сигурност ще се появят, това със сигурност ще даде добър шанс за оцеляване на бъдещия ви брак.

Как реагира под напрежение
Какво се случа, ако има забавяне на полета? Ако ски лифтът не работи? Ако спукате гума или ви изгубят багажа на летището? Как ще реагирате?
Някои хора приемат обстоятелствата такива, каквито са и продължават лежерно с почивката. Други пък се оплакват през цялото време – нещо, което със сигурност ще вгорчи ваканцията ви. Как мъжът до вас ще се справи с предизвикателствата на пътя, ще ви даде отговор на това как би преборвал неудобностите в брачното ви ежедневие.

Как се отнася с хората, които го обслужват
Търси ли си рестото до стотинка? Третира ли помощния персонал като слуги или се държи така все едно са му първи приятели. Отнася ли се почтително към хората, които го обслужват, или ги гледа високомерно. Ако се държи като примадона, това със сигурност говори не само за липса на емпатия, но за добро възпитание и сърце. Изключително важни органи за отношения, които ще траят, докато смъртта ви раздели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X