Напишете дума/думи за търсене

Хей, ръчички, имаме за вас модерни ръкавички

Няма нужда да се боричкаме. Ясно е, че един от най-важните аксесоари за късната есен несъмнено са шикозните ръкавици. Изтънченият вид може да бъде изразен с къси, дълги, гладки, рошави артикули за ръце. Не само че пазят кожата от студа, но внасят уютен и топъл финал на тоалета.

Дълги ръкавици

Ако искате да се заиграете с изтънченото и елегантно настроение на есента, тогава заложете на ръкавици до лактите. Прибавете към сезонната си шармантност и велура - никога не може да сбъркате с този материал.

"Автомобилни" ръкавици

Дори и да не шофирате, винаги може да се движите по улиците с финеса на притежател на скъп автомобил. Да не говорим, че "шофьорските" ръкавици винаги придават малко рокендрол на деня. Може да вкарате лека винтидж нотка, ако изберете такива, направени от плат ала осемдесетарска дамаска на холна гарнитура. Ще допринесе за ретро блясъка на ансамбъла.

С козина

Независимо дали са с истинска или изкуствена козина, този вид ръкавици заявяват лукс. Задължителни са за дами, които си падат по непреходното в модата и които искат със стил да преминат през по-студените месеци на годината. В съчетание с 3/4 късокосместо палто ще допринесат за ефектността на имиджа.

С бижута

Ако класическите кожени ръкавици са ви омръзнали, винаги може да добавите малко дързост. Няма да сбъркате, залагайки на ръкавици с верижки, мъниста или друг тип забележителни "дрънкулки".

Цветни ръкавици

Ръкавиците в телесен нюанс много лесно биха се слели с пастелните тонове на есента. Внесете цветност в ежедневието си и изберете по-ярки цветове и животински "кожи". Змийската и крокодилската внасят онази специална нотка, от която всички се нуждаем понякога.

С кабърчета

Капсите и кабърчетата ще заявят на околните, че нищо градско и напредничаво не ви е чуждо. Те предлагат принадлежност хем към съвременното, хем вкарват малко от непокорността на метъл културата. За да избегнете връзката с моторджийските банди, съчетайте ги с манто до коленете и лачени боти.

С леопардови шарки

Свържете вътрешния си глас с вика на природата. Отдайте се на даровете на джунглата и заложете на леопардовите шарки. Изберете такива с къс косъм, за да придадете малко по-класически вид на ръкавиците. Не забравяйте, че един аксесоар с този принт е достатъчен. Няма нужда да прекрачвате тънката граница между класа и долнопробност.

С панделки

Ако сте от типа дами, на които ултраженствеността е в кръвта, то тогава този тип ръкавици са именно за вас. Най-вероятно от време на време съжалявате, че не живеете през 50-те години на миналия век. За още по-голямо подчертаване на нежната ви страна, заложете на цвят корал или бледомораво. Материалите нека бъдат кашмир или ангора.

Плетени ръкавици и велур

Плетените ръкавици изглеждат още по-фешън, когато са в комбинация с кожа или велур. Смесването на материалите предлагат още по-голяма топлина и защита на ръцете. Тези ръкавици са особено подходящи за дънки и ботуши с дървени токове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X