Напишете дума/думи за търсене

Изхвърлете фон дьо тена и пудрата, вземете BLUR продукт

Това са най-новите мултифункционални коректори, които мигновено прикриват и най-малките дефекти на кожата. Blur продуктите са толкова търсени, че много от големите козметични марки вече се надпреварват да пускат серии от тях.

Както става ясно и от наименованието на този тип козметика, целта й е да заличи всички дори минимални дефекти по кожата. Blur продуктите изглаждат повърхността на лицето, заличават фините бръчки и създават идеалната основа за грим.

И въпреки че наистина могат да играят ролята на основа за грим, не бива да се бъркат с BB или CC кремовете. Blur продуктите са прозрачни. Те обаче съдържат отразяващи пигменти, силикон и частици пудра. Именно заради тази комбинация имат много ефективен оптичен ефект върху кожата и създават равномерен тен.

Идеални са за дамите, които искат да подобрят значително състоянието на кожата си без да нанасят по няколко различни продукта всеки ден – и фон дьо тен, и коректор, и пудра. Blur продуктите освен това и задържат нанесения върху тях грим перфектен за по-дълго време.

Много подходящи са и за жените с чувствителна кожа – която се зачервява от най-малката промяна в температурата, с малки пъпчици, с ясно видими пори или омазняващи се зони. Тези продукти наистина придават равномерен тен и скриват и най-малките дефекти.

Идеални са и за зимните месеци, когато повече от нас не им достига слънце. Трудно е да имаме свеж тен, когато навън само вали. Затова тези продукти са незаменими през есента и зимата. Освен това са чудесен избор и за тези, които не си доспиват и вечно имат уморен вид.

Най-предпочитани са от дамите в по-зряла възраст, защото лесно запълват бръчиците и прикриват и най-малките петна.

Добре е да се нанасят по веднъж на ден, може върху дневен крем или като основа за грим, а може и самостоятелно. Много е важно обаче да се разгримират добре преди лягане, защото са много покривни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X