Напишете дума/думи за търсене

Не преследвай мъжа за нищо на света

Падате си по някого, но това е нож с две емоционални остриета. От една страна ви кара да се чувствате щастливи, от друга – налудничави. Нямате търпение да се случат нещата и започвате да губите почва под краката си. Започвате да измисляте схеми, с които да ускорите връзката и тогава пропадате в собствения си капан. Започвате да анализирате пунктуално всяко негово действие или бездействие. Колко време му е отнело да ни отговори на съобщенията, какво означава тази или онази дума и прочие.

Защо обаче трябва да възпрем тези си напъни?

Да преследваш някого, който не се интересува достатъчно от теб, няма да доведе до нищо добро за изстрадалото ти сърце. Когато се запознаем с правилния мъж, няма нужда да тичаме след него като империалист след партизанин. И той иска да е с вас, но ако му трябва малко време, просто му го дайте. Няма нужда от притискане и обвинителни слова за незаинтересованост, защото единствено, което ще постигнете, е да го накарате да погледне в друга посока.

Предлагате сърцето си на някой, който не ви заслужава. По-добре запазете емоциите си за някого, който ще ви заслужава, който ще ви ухажва и ще е готов да убива заради вас. Защото какъв би бил животът му без вас.

Губите си времето с нещо преходно. По-добре се съсредоточете във вашата среща със съдбата, отколкото да се задоволявате с нещо половинчато за няколко седмици.

Подлудявате се сами. Чатът в телефона е най-лошият ви враг, както и най-добрият ви приятел. Мислите, че вие ръководите нещата, но истината е, че си играете със сърцето си.

Преследвате човешко същество вместо да се наслаждавате на живота. Престанете да анализирате всяко съобщение, изпратено на пияна глава, и се оставете в ръцете на провидението. Позволете на истинските моменти да се случат без излишни обяснения и анализи.

Не трябва да преследвате сърцето на някой, който не е готов за вас. Престанете да дирите възможност да изкушите пеперудите в корема си и започнете да преследвате мечтите си. Да преследвате джин с тоник в компанията на приятели, да преследвате пролетта, да преследвате бъдещите си спомени.

Престанете да преследвате любовта, позволете й сама да ви намери.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X