Напишете дума/думи за търсене

Мъже, с които не бива да правим секс

Началник или колега

Първата преграда е корпоративната етика, която забранява интимните взаимоотношения между сътрудниците в офиса. Сексът с колега пречи на работата и това е причината много компании да забраняват интимните връзкина работното място.Иначе романът между началника и секретарката му е класика. Има доста истории за служебен роман, завършили щастливо с брак, цветя и рози...

Въпреки това, не смесвайте сексът с работата. Ако ще сте заедно с партньора си седем дни в седмицата, то рано или късно всичко ще ви писне.

Вашият лекар

Не е важно дали е гинеколог или специалист по вътрешни болести, зъболекар или гинеколог, не се изкушавайте да интимничите с него. Не смесвайте професионалните взаимоотношения с личните. Съгласете се, че ако всеки преглед завършва със секс, едва ли грижата за здравето ви ще е водеща. Докторът ви може така да се прехласне по вас, че да не забележи някакъв сериозен проблем, докато мисли за удовлетворяване на желанията си.

Учител на детето ви или директор в училището

Вашият син се е държал грубо с учителка, има слаб успех и куп неизвинени отсъствия. Може да го изключат. Когато се срещате с директора на училището, той се оказва очарователен мъж и вие не оставате безразлична. Дали да не решите всички проблеми на детето си с един ход. Банален сюжет, на банален порнофилм. Но еротичните филми са далече от реалността, защото подобна ситуация е много рядка.

Защо сексът с директора е нежелан? Защото последствията са съмнителни и може да се наложи да сменяте училището на детето си.

Friends with benefits, или има ли нещо по-хубаво от секса с приятел?

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X