Напишете дума/думи за търсене

Преди да се омъжите, си отговорете на тези въпроси

Не бързайте да хуквате за булчинска рокля, преди годеникът ви да е минал няколко изпитания. Ако има три пропуска, не е болка за умиране. Ако са четири – може да започнете да се замисляте дали той е вашият човек. Ако обаче отрицателният резултат се съдържа в пет въпроса, да не кажете после, че не сме ви предупредили.

Център ли сте на вселената му
Хубаво е от време на време да се почувстваш обожаван. Това обаче не означава да ви звъни през пет минути, за да ви пита колко кафета сте изпили. Или да не зачита времето, което искате да имате за себе си и любимия си сериал. Това, че се обичате, не означава, че трябва да сте залепени като марки. Ако за партньора вие сте център на живота му, още отсега ви казваме, че това няма да свърши добре. По-успешни са браковете, в които всеки от двойката има живот и извън отношенията си с другия. Когато имаш лично пространство, уважаваш и чуждото.

Как се отнася към сервитьорите
Казва ли „ако обичате“, „моля“, „благодаря“ или се отнася с тях като със слуги? Ако отговорът е положителен на последната част от въпроса, то тогава премислете решението си. Рано или късно и вие ще попаднете в графата на „помощния персонал“. Ако пък е достатъчно вежлив и мил, поздравления – избрали сте добра душа за спътник.

Обажда ли се на майка си по-често, отколкото се чува с вас
Няма нищо лошо в синовната любов. Близките отношения с родителите е знак за стабилност. Но ако й звъни по десетки пъти на ден, то тогава скъсайте с него, защото явно той още не е скъсал пъпната си връв.

Мърмори ли непрекъснато за колегите си
Ако постоянно критикува хората, с които работи, това може да е чисто прикритие на неговата неспособност да се справи с работата от една страна. От друга, може да говори за нерешителност да промени обстоятелствата, които го тормозят, а защо ви е нерешителен съпруг.


Изключва ли си телефона по време на среща
Това е модерният еквивалент на това той да ви отваря вратата на колата и вие да му връщате жеста със същото, докато седите на седалката до него.
Ако не му пука дали е изключен звукът в киносалона, това означава, че му е все тая за комфорта на другите. Единственото, което го вълнува, е на него да му е удобно.
Или пък ако сте на интимна среща, а той не престава да си чати с някого по вайбър. Знаете какво ще ви кажем, нали?

Съгласява ли се с всичко, което кажете
Ако да, сигурно умирате от скука. Освен, разбира се, ако не сте твърде себични и изискващи все на вашето да стане. Но ако сте от по-нормалния тип жени, то със сигурност искате мъж до себе си със собствено мнение. Мъж, който ще изслуша вашето и ще защити своята позиция, когато се налага. Имайте предвид, че и брачните консултанти са категорични, че двойки, които то време на време влизат в спор, имат по-голям шанс да оцелеят в брака, отколкото тези, които никога не се карат и се държат само като приятели, а не и като любовници.

Той по-умен ли е от вас

Положителният отговор на това питане всъщност е добро нещо. Най-добрите отношения се случват между партньори, в които единият е малко по-умен от другия.

Твърде е добър, за да е истински
Всеки може да чете книга за самообучение на тема как да предложим брак. Но не всеки може искрено да си признае недостатъците. Ако сте с мъж, който никога не се извинява и постоянно повтаря, че „когато сгреши“, ще го стори – то бягайте през девет планини в десета. Не ви трябва човек, който не се е научил да признава грешките си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X