Напишете дума/думи за търсене

Тази пролет цветята са върху панталоните

Китките имат място не само в градините, но и в гардероба ни. Пролетта е особено благодатна и красива, що се отнася до флоралните мотиви, които властват модата, настане ли вторият сезон.

Ако сте решили да поканите върху тялото си дрехи с цветя, може би не е излишно да разберете с какво съветват дизайнерите да ги съчетавате.

В унисон с аксесоарите

Панталоните на цветя чудесно си прилягат с едноцветни сатенирани ризи и топове, комуникиращи с нюанс от багрите на панталоните. Обувки, очила и чанти в основния му колорит ще довършат фешън щрихите ви.

Бяло и свежо

Светлите тонове и в частност белият цвят винаги са в крак с пролетта и лятото. Ако към него прибавите топлото на оранжевото и меката студенина на небесното синьо, то със сигурност ще допринесете не само за своето, но и за настроението на околните. Комбинирайте ги с бял потник и риза в един от нюансите на панталоните, подходящи обувки за този ансамбъл са чепици на платформи от велур в неутрален цвят.

Цветни и във форма

Ежедневното спортуване може да се окаже досадно. Това обаче не пречи да го правим с финес и красота. Заложете на клинове и „градински“ анцузи. Със сигурност йогата ще изглежда още по-изящна с клин на цветя, а анцугът ще избяга от графата на дрехите, които не стават за нищо друго освен за търкаляне по дивана.

Флорален чарлстон

Представете си колко добре бихте изглеждали на градинско парти в неособено топла пролетна вечер, ако заложите на добре познатата, но леко позабравена мода на широките панталони. С чарлстон на цветя и светла риза с навити ръкави няма как да останете инкогнито. Придружете тоалета с едри бижута и лежерна прическа.

Черно и кичесто

Ако много ви се ще да скочите в дебрите на флоралните панталони, но не знаете откъде да го подхванете, черните панталони на цветя са доста безопасен, но достатъчно видим старт. Акомпанирайте ги с флорални обувки на ток, полупрозрачни тениска и щедра огърлица. Добре е чантата да е клъч.

Смесица от шарки

Ако сте по-смели в модното си изразяване, то тогава не бихте се поколебали да смесите животински принтове с панталони на цветя. Не се притеснявайте, не бихте изглеждали кичозно, ако заложите на едноцветна голяма чанта и на монохромна връхна дреха, па макар и не в същата гама като останалите атрибути върху вас.

50 нюанса едноцветно

Ако не искате да рискувате с прекалено смели модни решения, то тогава поканете върху себе си цветя от едно и също цветно семейство. Няколко различни нюанса на сивото, червеното или синьото ще ви дадат достатъчно модерност, но и увереността, от която се нуждаете.

В комплект с деним

Дънковата риза е една от дрехите, които всеки трябва да притежава. Тази одежда вкарва ежедневна, но в същото време знаменателна нотка в тоалета ви. Панталоните на цветя чудесно си подхождат с дрехи от деним, високи токчета в пастелен цвят и чанта в същата окраска.

Слънце на небето и върху панталоните

Искате да изпъкнете сред тълпата? Тогава заложете на слънчевото жълто. Жълта риза, жълти обувки и панталони, приютили върху себе си цвета на слънцето със сигурност ще помогнат за топлината в деня ви.

Флорално и лъскаво

Ако комбинирате панталони на цветя с туника в светли тонове, със сигурност казва „Добре дошли, пролет и лято“. Ниските сандали в златно, сребърно или блестящо шампанско се съчетават приказно с чанта, покрита с пайети и едри бижута.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X