Напишете дума/думи за търсене

Дълги дни, къси модни панталони

Шортите и късите панталони са неизменна част от гардероба, който съпътства по-жежките денонощия през годината. Ако имате подходяща фигура и желание да поканите този модел дреха като част от вашия имидж, то тогава запознайте се с тенденциите, които никога не излизат от мода.

Коралови вибрации

Ако сте любители на морето и на неговите обитатели, то тогава може би ще искате да взаимствате кораловия цвят като част от десените, в които да решите късите си панталони. В комбинация с памучна блуза без ръкав или потник хем постигнете хем прохлада, хем ще направите фешън изявлението си.

Бохемско

Какво би бил уикендът, ако не успеете да съблечете от себе си бизнес седмицата и не нахлузите хипарския си дух. Плетени панталонки с много шарени мотиви по тях, велурени сандали на платформи и кенарена риза ще свършат чудеса за тялото, и за темперамента ви.

С гащи на цветни петна

Не е особено прието късите панталони да са част от някакво по-официално облекло, но модел с колан от същия материал, от който са ушити и те, биха могли да привлекат вниманието с добро върху вас. Флорални мотиви в пастелни цветове, допълнени с дюс блуза, са вашият пропуск към следващото градинско парти.

Водно конче

Ако ви предстои почивка край плажа с приятелките ви, винаги може да направите „униформа“ за почивката. Подарете на всяка от тях чифт къси панталонки с десен, изпъстрен с водни кончета. Мечтателно и забележимо.

Широко в черно-бяло

Не е нужно панталонките да са плътно по краката. Широчината подчертава стегнатите ви бедра още повече. Ако изберете и монохромен десен, съвсем ще подчертаете достойнствата на тялото си. Широкопола шапка, бяла тениска и сандали на висок ток ще нанесат последния моден щрих.

Синята лагуна

Морето било до колене. Хм, понякога е и до средата на бедрото. Шорти в колорита на синята лагуна ще ви донесе настроение и ще покаже на другите, че разбирате от трендове. Комбинирайте с топ в един от цветовете на панталонките и сложете за разкош едри метални бижута. Голямата чанта ще даде добър баланс на минималистичния ви стайлинг.

Геометрия

Математиката не е само за училищата. Пренесете я върху дрехите си. Къси панталони с геометрични фигури едновременно в активни и по-туширани нюанси, придружени от блуза в неонов оттенък е тоалетът, с който може да се разхождате из парка, да отидете на гости или на концерт.

С пискюли

Съгласни сме, някои десени изглеждат като пижама или като анцуг за домашно ползване. Но ако допълните двузначните багри с пискюли, ще придадете закачливост на панталонките и необходимото разсейване от грешното схващане за тяхната функция.

С помпони

Може би пискюлите ви идват с една идея повече? Тогава опитайте с дребни помпони, зашити на долния ръб на шортите. Заложете на по-неутрален цвят. Този детайли е достатъчно забележим, за да няма нужда от обагрено подчертаване.

Скрито-покрито

Ако сте дама, която не обича тялото й да е прекалено покрито, заложете на късите панталони, сътворени от дантела. Тези шорти са хем красиви, хем достатъчно показващи красотата на тялото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X