Напишете дума/думи за търсене

Най-актуалните слънчеви очила

Пролетта и лятото са време, в което слънцето властва безкомпромисно... или поне през по-голямата част от сезона. Време е и за неговите аксесоари. Тази година властват големите и пищни слънчеви очила.

Котешки очи

Казват, че очите са прозорец към душата. Интересно какво биха казали същите мислите за очила, особена за онези в котешка форма. На всички ни е ясно колко кокетна може да е една котка, особено ако иска да стане на нейното. Това лято се предлагат в допълнение с цирконий и други модни лъскавотии. Добро допълнение към тях са ноктите в пастелен цвят и дрехите в неон.

Квадратни

Не си падате по заоблените форми, а сте привлечени от по-ръбатите ъгли, заложете на очилата с квадратна форма и рамки в бежово или по-светъл цвят. Контрастирайте с ярък цвят на блузата или друг аксесоар.

Огледални авиаторски

Този модел са чудесни както за разходки из града, така и за някоя поляна, на която се провежда музикален фестивал. Огледалните очила тип „Авиатор“ са задължителни, ако си падате по модата напоследък. Вървят с дюс дрехи, но винаги са ръка за ръка с едри бижута или цветен елемент от тоалета.

Извънгабаритни

Дизайнерите предпочитат тази форма на очилата на хора, които обичат да пътешестват. Те твърдят, че независимо в коя точка на земята се намирате, специфичната им форма и големина ще защитават достатъчно добре очите ви. Освен това придават малко драматичност и загадъчност на аутфита, неизневерявайки на приключенския дух.

Кръгли очила

Ако тази година сте на вълна бохо, заложете на кръгчетата. Те придават автентичен ретро вид, изглеждат закачливо и са идеални за бохемския дух на морето или на лагерния огън в планината. Банданата винаги е добро дошло допълнение към тях.

Може да изберете и модел, който съдържа брокат в рамките. Това ще придаде повече блясък на деня ви.

Като муха

Преди да преминете бързо на следващото предложение незаинтересовани от този вид, спомнете си за поголемичките кръгли очила, предпочитани някога от Джаки Кенеди-Онасис. Те се завръщат това лято. Не се притеснявайте, че ще приличате на Джеф Голдбулм във филма „Мухата“ - на няколко светлинни години сте от тази класическа фантастика. Най-добре изберете прозрачни рамки, така големината ще е по-ефирна и ненатрапчива.

С насекоми
Декорираните очила са един от най-добрите начини, за да покажете, че разбирате от модния занаят и теченията в него. Ако сте любители на природата, тогава без притеснение може да поканите върху този аксесоар някоя твар на майката природа. Изберете цветни стъкла и златни насекоми за очилата си.

С перли

Тази година водещите френски модни къщи са фокусирали предпочитанията си към перлите, в това число и позиционирането им върху слънчевите очила. Ако не може да си позволите бижута от истински бисери, и имитацията върши работа.

С филигран

Друг летен тренд при очилата е филигранът. Той им придава пищност и декоративност. Рамките с метални ажури определено ще ви издигнат висока в очите на останалите, особено ако ги съчетаете с бяла копринена блуза и панталони по тялото и отворени сандали с подобни елементи върху тях.

С цветя

Този вид очила са свежи и са абсолютно подходящи за пролетта и лятото. Прикачете ги като аксесоар към флоралната си рокля, за да придадете още по-голяма закачка на деня.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X