Напишете дума/думи за търсене

Точките – модните величия

Ако има нещо непреходно в модата, то със сигурност това са точките. Уж малки, а пък толкова гигантски важни в света на дизайнерите и в гардеробите ни.

Какво им приляга най-много?

До глезените

Представете си колко шармантно ще изглеждате с клоширана пола до глезените на точки, с червени лачени обувки на ток и с уж небрежна фланелка с надпис. Със сигурност може да се конкурирате с Кари Брадшоу и нейните модни разбирания. Е, и едни по-големи очила и клъч не биха били излишни.

Ефирна

Колкото повече, толкова повече точки и никога не са излишни. Ако сте притежателка на стройна фигура, то тогава по-обемните рокли не биха ви изплашили. Изберете модел без презрамки и го съчетайте с късо кожено яке в неутрален цвят и велурени обувки на ток в активен нюанс. На този ансамбъл ще му отиват прибран кок и тъмни очила.

Под коляното

На точките им отива широка пола тип камбанка с дължина, свършваща малко под коляното. Едно тънко коланче никога не би могло да бъде в повече, а фланелка с картинки винаги е добра компания за игривото на точките.

Прозрачно

Тази геометрична форма търпи и плътност, и прозрачност. Не е задължително подплатата да е в същия цвят като основната дреха, но не залитайте в обагрени експерименти. Заложете на отворени обувки или сандали.

Семпло и класно

Пола тип чарлстон с висока талия е идеално другарче на блуза с ръкав до лакътя или с буфан. Изберете смела комбинация за обувките, кой казва, че животинският принт върви най-добре само с дюс дрехи. Другите аксесоари обаче съобразете с един от основните цветове на дрехите.

Цветно

Шарените дрехи винаги усмихват. Същото важи и за точките. Сега комбинирайте палитрата с геометрията и получаваме цветни точки, които носят настроение и ни правят още по-забележителни. Изберете цветна клош пола, която да кореспондира с една от окраските на блузата, доверете се на обувки в подходящ нюанс и чанта, която е в същата гама. О, и един велосипед никога не е излишен за градската ви разходка.

Пораснали

Ако малките точки не са ви достатъчно пораснали, тогава изберете десен, който е с достатъчно обемни кръгчета. За контраст може да подберете такава пола, а за избора си на блуза да изберете с една идея по-миниатюрни точки. Този тоалет задължително изисква аксесоарите да са в цветови контраст с дрехите.

С деним

Вие сте от жените, които обичат да носят точките си в компания на къси панталонки, тогава заложете на тези от деним. Изберете риза с няколко размера по-големи от вашия и оставете точките да дишат свободно върху тялото ви, флиртувайки с голите ви крака.

С дънки

За повече уикенд настроение може да поканите точките върху себе си под формата на дънки. Точковата система ще се получи още по-добре, ако ги съчетаете с тишъртка в неутрален цвят, сандали на ток и късо яке за разкош.

Върху краката

Никой не твърди, че точките властват само и единствено върху рокли, поли, панталони и блузи. Имат величествено място и върху краката ни под формата на чорапогащи. На тях обаче най ще им приляга едноцветна ярка дреха.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X