Напишете дума/думи за търсене

13 оригинални идеи за позициониране на козметиката у дома

Ако понякога ви се иска да въведете ред в козметиката си, но хаосът все пак е победил, този текст е за вас. Предлагаме ви прости и лесни, но полезни и креативни идеи за удобно съхраняване на козметичните продукти.

1. На винтидж поднос за сладкиши с поставка (ако нямате, баба ви и майка ви със сигурност ще ви услужат) можете да поставите парфюмите си.

2. Стъклена чаша, пълна с кафе на зърна, е стилен начин да съхранявате четките си за грим – приятният аромат е допълнителен бонус.

3. Комбинацията от обикновена поставка за винени бутилки с няколко стъклени чаши ще ви даде възможност да разположите удобно козметичните ви четки, моливи и тубички с крем.

4. Поставката за списания може да ви послужи за съхранение за машата за коса, сешоара и останалите „горещи” инструменти за красота.

5. За любителите на винтидж идеите и принципа „направи си сам” – може да заковете няколко летвички от задната страна на старинна рамка от картина и ще получите открито „шкафче” за лакове на нокти.

6. Много просто решение за въвеждане на порядък в сенките ви – съхранявайте ги във формички за лед.

7. Обемните буркани са още един начин да подредите лаковете за нокти.

8. Козметиката в метални опаковки може да прикрепите с магнитни ленти към всяка вертикална повърхност.

9. Малките стъклени бурканчета може да ви послужат за кутия за памучните тампони за почистване на лицето и сваляне на грим.

10. В празните кутии от клечки за зъби може да сложите памук и малки гъбички за грим.

11. Пластмасовите поставки за вилици и лъжици са чудесно място за четките за коса.

12. На вратата на стаята или банята може да закачите малко парче плат, на което сте зашили джобове – в него поставяйте червилата и лаковете.

13. До огледалото, където обикновено се гримирате и правите прическата си, заковете рафтове за подправки – те са подходящи за по-големите флакони, спрейовете за коса, кремовете, лосионите и т.н.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X