Напишете дума/думи за търсене

5 начина да се пречистим от мъжете

"Никакви мъже повече!"

Със сигурност сте си давали това обещание и то неведнъж в живота. Ясно е, че не е възможно да го изпълните “завинаги”, но понякога има моменти, когато наистина се нуждаем за известно време да се “пречистим” от мъжете. Предлагаме ви пет стъпки как да го постигнете.

1. Според някои древни вярвания призраците изчезват, когато свързаните с тях кости или вещи се посолят и изгорят. Така че, за да се отървете от призраците от миналото, просто съберете вещите, които ви напомнят за мъжа, и ги изгорете. Ограничете се все пак до снимки и картички... не е нужно да се превръщате в подпалвачка на коли.

2. Насладете се на няколко седмици без екшън филми, без предавания за акули по Animal Planet и без никакви мачове. Оказва се, че дават много интересни неща по телевизията, когато контролът на дистанционното е във ваши ръце.

3. Поглезете се. Купете си подаръкът, който така искахте да получите за “Свети Валентин”, но той така и не се сети. Отидете на масаж (но задължително при масажистка жена – просто за да не нарушавате обещанието си) и обиколете магазините. Няма кой да ви засича колко време сте загубили в такива “безсмислени” дейности.

4. Най-големият плюс на “никакви мъже повече” е че може всяка вечер да е женско парти. Поканете всичките си необвързани приятелки (другите ще ви надуват главите за мъжете си, така че ги игнорирайте) за целия уикенд и изпълнете заръките от приказките “три дена яли, пили и се веселили”. Кой е казал, че задължително трябва да има принц?

5. Ако все пак не можете да издържите без никакви мъже, заложете на такива, които наистина си заслужават и се отдайте на гледане на филми. Препоръчваме ви Марио Касас в “Три метра над небето”, Дженсън Екълс в “Ten Inch Hero” и Джефри Дийн Морган в “Послепис: Обичам те!”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X