Напишете дума/думи за търсене

Генетично изследване увеличава шанса за зачеване ин витро

Ново генетично изследване увеличава шансовете за зачеване ин витро. Пробивът в асистираната репродукция получава световно признание. Един от лекарите, които стоят зад него, е българин. 

Желанието на Ивета и мъжът в живота й да имат дете години наред е само копнеж. Опитите да зачене по естествен път така и не дават резултат, предаде Нова тв. 

Разочарованието обаче не води до отчаяние. Борбата за бебе започва отначало - този път с ин витро. А надежда, че съвсем скоро ще сбъдне мечтата си, й дава ново медицинско изследване, което се прави и у нас.

„В репродуктивната медицина вече говорим за персонализиране на лечението - да знаем кога точно е готова лигавицата, за да поставим ембрионите”, обяснява д-р Явор Владимиров.

Определянето на най-подходящия ден за имплантация на ембриона вече дава успешни резултати. Д-р Владимиров е част от международния екип медици, които доказват ефективността на теста.

Този скок в медицината носи на българския лекар признание от Американската асоциация по репродуктивна медицина. А наред с международните признания са и тези на пациентите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X