Напишете дума/думи за търсене

Миглена Ангелова стана победител във "ВИП Брадър"

МИГЛЕНА АНГЕЛОВА

Миглена Ангелова стана победителят в тазгодишното издание на „ВИП Брадър“, както "24 часа" предположи. Тя спечели най-много зрителски гласове. На второ място остана Ути Бъчваров.

Трета на финала се подреди Емануела, четвърти остана Борислав Комсийски, а пети – Христо Живков.

Ути прегръща Миглена на финала
Ути прегръща Миглена на финала

„Аз мисля, че Ути трябва да спечели, защото иска. Аз, откакто влязох в предаването, не мислех за победа. Направих го в последните 2 седмици“, обясни Миглена Ангелова малко преди да се разбере кой е победил.

„Аз намирам достатъчно чар и достатъчно мотив една жена като Миглена да бъде любимата звезда на България“, каза след това Ути.

Миглена Ангелова беше един от най-мразените хора в къщата на „ВИП Брадър“. Съквартирантите й я определиха като най-злобна, но зрителите посочиха, че тя е най-достойният човек да спечели предаването. Тв водещата предизвика гнева на съквартирантите, след като отказа да изпълни мисия. До края на шоуто най-близки й бяха фолкпевицата Емануела и бизнесменът Борислав Комсийски.

За да я подкрепи, в студиото на Нови хан беше Кали.

Повече за Миглена Ангелова четете в съботния брой на "24 часа".

УТИ БЪЧВАРОВ
УТИ БЪЧВАРОВ

Ути Бъчваров беше един от най-емоционалните участници в този сезон на „ВИП Брадър“. Понякога той повишава тон на някои от съквартирантите, но и не скриваше сълзите си. В къщата той разказа, че е погребал всичките си близки и е останал единственият жив от семейството си. Бъчваров влезе в шоуто и си постави за цел да отслабне. Той плуваше почти всеки ден, правеше упражнения и успя да свали повече от 20 килограма от теглото си.

„Аз съм патриот и останах верен и на себе си, и на зрителите“, каза той на финала.

За финала на „ВИП Брадър“ в студиото в Нови хан се събраха всички съквартиранти от юбилейния сезон – Жана Бергендорф, Деси Цонева, Надя Иванова, Лара Златарева, известна като Кака Лара, Лили Вучкова, Вальо Михов, Алек Сандър, Глория Петкова, Ирина Тенчева, Роро Кавалджиев и Рени. Отсъстваха Явор Бахаров, който беше принудително отстранен от шоуто, и Георги Софкин, който сам реши да си тръгне от него.

„ВИП Брадър“ тръгна на 11 септември по Нова тв, а гост звезда в него беше легендарният боксьор Майк Тайсън.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X