Напишете дума/думи за търсене

Какво е да си модел на "Виктория Сикрет"

Снимка: Ройтерс

Ангели и модели от "Виктория Сикрет" разкриха пред сп. "Пийпъл" какво всъщност е за тях ходенето по модния подиум на ежегодното модно шоу.

"Всеки човек по света има съмнения. Откачено е, защото когато някой погледне към някои от моделите на "Виктория Сикрет" най-вероятно си мислят "Те не са хора. Нямат никакви недостатъци". Но всяко едно момиче, което върви по подиума е несигурно", сподели Бела Хадид, която е една от новобранките в отбора модели и тази година за пръв път стъпи на подиума.

"Искам всяка извивка да е перфектна, за да мога да съм изключително секси на подиума. Затова тренирам още по-здраво. Дивана никога няма да спечели битката", каза ангелът Джозефин Скривър.

"Поплаках си малко по време на първите ми проби. Знаете какво е усещането в гърлото, когато ще се разплачеш. Но се спрях. Честно казано, шоуто е една моя мечта, която се сбъдна. Това да вървя по подиума на "Виктория Сикрет" е наистина голяма работа за мен. Страшно много се вълнувам, надявам се просто да не се разплача на подиума", разкри Кендъл Дженър, която участва в шоуто за втора година. 

"Едно от предимствата на това да бъдеш ангел е, че не трябва да ходя на кастинг. Наистина ти съсипва нервите- дори и момичетата, които са тук от години все още са нервни. Шоуто се гледа от цял свят, истинска чест е да бъдеш избран да участваш", сподели ветеранът-ангел Лили Олдридж. 

"Никога не съм си мислила, че ще участвам в модно шоу на "Виктория Сикрет" и че ще стана ангел. Нереално е. Моят брат все още не може да повярва. Когато му казах, той реагира по следния начин, "Ти?! На този подиум?". Наистина се радвам, че имам възможността да го направя", добави и Елза Хоск. 

"Израснах с модели като Тайра Банкс и Хайди Клум, които носеха тези "Фантастични сутиени" и никога не съм си помисляла, че някой ден ще съм на тяхното място. Това е изключително голяма стъпка, защото съм афроамериканка и няма много модели, които да са носили "Фантастичен сутиен". Горда съм да представям марката", разказа Джазмин Туукс, която облече "Фантастичния сутиен" на стойност 3 млн долара. 

"Бъдете хидратирани и яжте здравословно. Трудно е, защото Хелоуин тъкмо мина и искам да изям всичките тези бонбони, но забравете за тях! Освен това Денят на благодарността е точно преди шоуто и ние просто се опитваме да ядем правилно и да тренираме", добави и Алесандра Амброзио. 

"Винаги правим клякания до последния момент, но няма да ни помогне много, защото е твърде късно", сподели Бехати Принслу, която наскоро роди първото си дете- Дъсти Роуз.

"Винаги съм нервна. Развълнувана, но и нервна. Това е най-приятното. Надявам се вълнението и пеперудките в стомаха никога да не изчезнат", каза ангелът Карли Клос, която последно участва в модното шоу през 2014 г. 

Как премина тазгодишното шоу на "Виктория Сикрет" можете да видите ТУК

Превод и редакция: Иванина Цонева

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X