Напишете дума/думи за търсене

Красавица-пилот стана хит в Instagram (галерия)

Между полети по цял свят с Боинг 737 и перфектни упражнения, включващи стойка на глава, краката на Малин Ридквист рядко докосват земята, пише Daily Mail, цитиран от profit.bg.

Докато повечето хора тренират в затворени помещения, тази обсебена от йогата авиаторка показва съвършените си пози на фона на екзотичните места, до които пътува. 29-годишната Малин, която притежава много таланти, е родена в Швеция, но живее в Хърватия.

Тя сменя шапката и еполетите с изрязани горнища и клинове, веднага щом приземи самолета, след което публикува снимките в Instagram. Това й спечели повече от 45 000 последователи в сайта за споделяне на снимки.

Красивата Малин, която качва снимките с йога упражненията си в инстаграм, демонстрира всичко най-добро от йогата за напреднали – от стойки на глава до поза маймуна.

На много от фотосите тя изпълнява позите на живописни, но и по някакъв начин опасни места. Например между две скали, гледащи към океана.

Ридквист се влюбила в йогата след инцидент със сноуборд през 2008 г., вследствие на който получава болки в гърба. „Опитах всичко и единственото нещо, което наистина ми помогна, беше йогата“, споделя красавицата.

„Тя ми помага да разбирам по-добре себе си и също така да се държа по-добре с другите хора“, казва Малин и допълва, че йогата се е превърнала в неин начин на живот.

„Тя ме научи да бъда благодарна всеки ден и да бъда силна, независимо от обстоятелствата. И човек започва да се пристрастява“, отбелязва Ридквист.

СНИМКИ: ИНСТАГРАМ
СНИМКИ: ИНСТАГРАМ

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X