Напишете дума/думи за търсене

Тоалети, подходящи за плетените шапки

Дори да не е така на пръв поглед, този тип шапки не са чак толкова непретенциозни, колкото изглеждат.

И те си имат своите изисквания и своите фаворити сред дрехите, които ги придружават.

Непретенциозно

Ако не ви пука дали ще видите сметката на издуханата вчера при фризьора коса, тогава бийни е вашата шапка за ежедневието. Сложете суитчър, клин или скини джинс и излезте навън да поздравявате света. Не забравяйте, че понякога небрежното може да бъде доста секси, а за него не трябват няколко часа пред огледалото.

Рокаджийка

Следващия път, когато отивате на концерт, добавете и бийни към тоалета. По-добре се придържайте към по-тъмните краски, та да се впишете в тежкото на музикалните ноти. Фланелките с щампи или с ликовете на членовете на любимата ви банда, придружени от дънки, ще ви доближат една крачка по-близо до рокендрол сцената.

Класическо

Няма нужда да се сещате за бийни само когато ви мързи достатъчно да се обличате по-така. Този модел шапки отива и на по-класически фешън ансамбли. Може чудесно да си пасне и с рокля, и с фигурален чорапогащник. Тънкостта е да уловите баланса между класиката и нишката на ежедневното облекло.

Бохо

Добавяйки бийни към облеклото, е чудесен начин да се почувствате по-бохо. Няма да сбъркате, ако го прибавите към къса рокля и дълъг елек от изкуствен дълъг косъм. Разбира се, подберете и правилното бижу за бохо стила.

Ученическо

Няма как да говорим за училищна мода и да не включим бийни в гардероба на модните отличници. Идеално се допълва с боти или ботуши до средата на прасеца. Много добре се разбира с вълнени чорапи над коляното, къса, леко клоширана пола, топъл и голям шал.

Атлетично

Това им е хубавото на бийни шарките, че тоалетът не се върти около тях и не е задължително да е съобразен с тяхното присъствие. Късите панталонки, обувките на платформа, които визуално ще помогнат за удължаването на краката, леко развлечен тишърт е всичко, което ви трябва, ако сте по-спортна натура.

Квартално

Ако ви харесва да се мотаете с приятели в квартала и не си падате по прекалено натруфените тоалети, то тогава тази комбинация би трябвало да ви допадне. Бийни добре си комуникира с якета и жилетки с една идея по-големи от обичайния ви размер. Фланелка със снимки, дънки или панталонки от деним, както и обувки с дебела подметка са вашите махленски сподвижници.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X