Напишете дума/думи за търсене

Принц Хари и любимата му се готвят за Коледа с покупки

Принц Хари и Меган Маркл. СНИМКА: Архив

Явно коледният дух е превзел съзнанието и на звездната двойка принц Хари и Меган Маркъл, тъй като те закупиха своята първа обща коледна елха, съобщават от Eonline. Принц Хари и неговата артистична половинка пазарували в известен лондонски търговски център, ориентиран към продажбата на коледни декорации, откъдето закупили вид норвежка ела, струваща $65.

Въпреки хилядите километри, които ги делят, влюбените явно успяват да задържат пламъка на тяхната любов. Непосредствено след своята почивка на Карибите, кралската особа отлетя директно за Торонто, за да се срещне със своята половинка.

Сега Меган Маркъл се завърна в Лондон при своя любим за ваканцията. И двамата предпочитат прекараното им време заедно да си остава лично за тях. Дори и когато не са на едно и също място, те продължават да поддържат задълбочен контакт.

След тайната им среща в Канада и двамата бяха забелязани да носят благотворителни гривни с надписите "Неин" и "Негова". Актрисата също бе уловена в момент, в който пробва златно колие с инициалите "М" и "Н" на верижката.

Зорница Йосифова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X