Напишете дума/думи за търсене

Труден ли е пътят към другия

Ако някой привлече вниманието ви върху себе си толкова, че да не може да спрете да мислите за него и в същото време нищо не прави, за да се поопознаете, по-добре сама да предприемете нещо. Ако се чудите как да го заговорите, изкушите или впечатлите, ето нашите съвети как да направите това и да завържете връзка с него макар и само за да разберете, че той не е правилният за вас.

1. Имайки предвид все по-бързо развиващите се мобилни технологии и красивите играчки, които се появяват по витрините на магазините, може да се заговорите например за мнението му по въпроса какъв телефон е добре да си купите? Това определено е идеална причина да се срещнете и да се разходите заедно по технологичните магазини, за да разгледате какви модели предлагат и, разбира се, между другото да поговорите за много други неща...

2. Друг начин да направиш впечатление е, когато му покажеш какво можеш или от какво се интересуваш, за да намерите общи неща помежду ви. Ако ви бива в пеенето, направете така, че да се засечете в някой караоке бар и да го развълнувате с изпълнението си. 

3. Когато обекта на желанието ви е наблизо, а на всичко отгоре и обстановката е в унисон с желанията ви да заковете вниманието му върху себе си в дискотека или на парти... първо помислете какво би му харесало. По поведението на другите почти винаги си личи какво търсят и от какво се впечатляват. Наблюдавайте реакциите му и не мислете, че на всеки му харесва крайно предизвикателното държание. Повечето пъти дори това е досадно и банално за другите, така че не прекалявайте и по-добре оставете след себе си чувство за загадъчност.

4. Опитвайте се по всякакъв начин да изтъкнете добрите си страни и залагайте на тях! Не си играйте на някой друг, защото това рано или късно ще ви изиграе лоша шега. Бъдете себе си! И запомнете, който не ви харесва, просто не е от вашата порода и няма за какво да съжалявате. Ако все пак не можете да впечатлите някой, който наистина искате, припомнете си, че към всичко има път, трябва само да намерите правилния и да не губите надежда и вяра в себе си.

Важно е да запомните, че най-голямо значение имат характера и интересите на този, до който се стремите да стигнете. Ако успеете да усетите човека такъв, какъвто е, ще намерите път към него.

Любовта не идва и не си отива, когато ние искаме, а когато тя пожелае. Ако усетите, че я няма там, където я търсите, по-добре си отидете на време, отколкото да живеете с чувство за неоцененост, болка и неизживяна радост. Това, което не ви се случва просто не е било за вас. Някой друг наистина ви очаква да го оцените, заобичате и намерите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X