Напишете дума/думи за търсене

Канадци вдигат сватба в "Двореца" в Балчик

Младоженци от Канада пристигат в “Двореца” в Балчик през май догодина, за да се оженят. Младите харесали резиденцията на румънската кралица Мария и затова ще вдигнат сватба именно там. За да споделят тържеството с най-близките си, са поканили роднини и приятели, които ще пристигнат от Малайзия и Сингапур.

Двойките, които избират красивата дестинация за декор на сватбения си ден, се множат с всяка изминала година. През 2016 г. в “Двореца” е имало 72 сватби, през 2015-а са били 68 и 58 през 2014-а.

“През тази година сме бракосъчетавали двойки от Китай и Корея, а за 2017 г. са резервирани две сватби отново от Китай”, каза директорката на “Двореца” Жени Михайлова. Според нея романтиката на мястото и най-вече нимфеумът, където се извършва ритуалът, привлича бъдещите семейства.

Румънците вече са традиционни младоженци в “Двореца”, увеличени са заявките за сватби на руснаци. Французи, белгийци и италианци също избират историческия комплекс за заветното “да”.

Една от най-любопитните сватби това лято е на българин и московчанка. Празненството наподобявало “Алиса в страната на чудесата” и всички гости били облечени като герои от романа.

Сватбеният сезон обаче не е с дължината на ваканционния, напротив, по-дълъг е. Освен горещите месеци, когато сватбарите след празненството могат да се изкъпят в морето, младоженците вече запазват дати и през април и октомври.

"Двореца" в Балчик, където за 2017-а вече са резервирани две бракосъчетания от Китай
"Двореца" в Балчик, където за 2017-а вече са резервирани две бракосъчетания от Китай
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X